Germania :în urma cu 2 zile Germania anunța scăderea TVA-ului și a altor taxe,acum anunța creșterea pensiilor

Creșterea pensiilor este posibilă datorită dezvoltării bune pe piața muncii și creșterii salariilor în ultimii ani.

Pensiile vor crește la 1 iulie
Vești bune pentru toți pensionarii: De la 1 iulie 2020, pensiile vor crește. Creșterea pensiilor este posibilă datorită dezvoltării bune pe piața muncii din ultimii ani și creșterii salariilor. Consiliul Federal a fost de acord cu acest fapt.
Începând din iulie, pensiile din Germania, Germania de Vest cu 3.45%, în est cu 4.2%. Pentru o pensie standard aceasta înseamnă ca  aceasta va fi de 1538.55 de euro pe lună în vest (cu 51.37 de euro mai mult decât în anul precedent) și, în est de 1495.35 de euro (cu 60.30 de euro mai mult decât în anul precedent).
Pensiile din est și din vest continuă să se ajusteze anul acesta pentru a treia oară, ajustarea pensiilor Est-Vest, care a fost adoptată prin lege în 2017, se va aplica tuturor statelor federale. Actuala valoare a pensiilor (Est) este ajustată astfel încât să atingă cel puțin nivelul de ajustare definit legal de 97.2% din valoarea vestică.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
Sursa: bundesregierung.de

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More