Pro integrare

Germania: Fotografierea sau filmarea accidentelor cu victime vor putea aduce sancțiuni penale

Făptuitorii se pot aștepta să fie amendați sau închiși până la doi ani.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Pe viitor fotografia sub fusta sau decolteu va fi sancționat penal în Germania. Același lucru este valabil și în cazul în care fotografiați sau filmați accidentele cu victime .Bundestagul german a adoptat o înăsprire corespunzătoare a legii.Așa-numitul „upskirting”, în care fotografiile și filmările sunt făcute sub fuste și rochii, nu era de obicei o infracțiune în situația juridică anterioară. Cu toate acestea ca urmare a reformei care a fost decisă acum, făptuitorii se pot aștepta să fie amendați sau închiși până la doi ani.
Aceeași pedeapsă este se va aplica  și pe viitor dacă cineva va fotografia sau filma victima unui accident. Până în prezent legea penală a protejat doar victimele accidentelor mortale:
„Astfel de depășiri ale granițelor bunului simt sunt inacceptabile”, a declarat ministrul german al Justiției, Christine Lambrecht (SPD). A face fotografii sub fustă sau în decolteu este o încălcare rușinoasă a vieții private. Imaginile victimelor accidentelor încalcă de asemenea decența umană. „Trebuie să scutim rudele de suferința suplimentară pe care sunt răspândite și imagini cu părinții sau copiii lor decedați.”
Apa/Dpa

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Sursa: Salzburg 24 Apa

- Advertisement -

Comentarii
Loading...