Ultimate magazine theme for WordPress.

Germania:„Un program ambițios” Reducerea TVA-ului, creste ajutorul acordat municipalităților,cresc subvențiile pentru familii și în promovarea tehnologiilor,un pachet economic de 130 miliarde de euro.

Părinții primesc 300 euro pe copil o singura dată

66

Reducerea TVA-ului, cresc ajutoarele acordate municipalităților, subvențiile pentru familii și promovarea tehnologiilor .Coaliția guvernamentală a convenit asupra unui pachet economic de 130 miliarde de euro.
Având în vedere consecințele pandemiei Corona, cancelarul german Angela Merkel a subliniat în timpul prezentării pachetului economic “este vorba despre asigurarea locurilor de muncă și relansarea economiei. Măsurile convenite au un volum de 130 miliarde de euro. Scopul este acela de a ieși din “situația extrem de dificilă” împreună, a declarat cancelarul.
Pachetul vizează protecția climei și promovarea tehnologiilor viitoare și are o componentă de politică socială.” “Este un program ambițios”, a declarat Merkel. Principalele teme sunt reducerea TVA-ului și scutirea de TVA pentru familii, întreprinderi și municipalități.

Coaliția de guvernământ a convenit asupra unor puncte esențiale, printre altele:

Reducerea TVA: De la 1 iulie pana la 31 decembrie 2020 cota TVA va fi redusa de la 19% la 16%, iar cota redusa (ex:produse alimentare) de la 7% la 5%. Acest lucru stimulează consumul și este corect din punct de vedere social, deoarece TVA-ul este plătit de toată lumea, a declarat cancelarul.

Familiile cu copii: Părinții primesc 300 euro pe copil o singura dată.

Consolidarea municipalităților: Guvernul federal își mărește cota de costuri pentru locuințele celor nevoiași, compensează pierderile fiscale din comerțul municipalităților în jumătate și consolidează transportul public și sectorul sănătății.
Reducerea costurilor energiei electrice: Suprataxa pe energia din surse regenerabile va fi redusă începând cu 2021 prin subvenții de la bugetul federal..

“Pachetul viitorului” : 50 miliarde din program intră într-un pachet destinat tehnologiei , inclusiv finanțarea cercetării  pentru dezvoltarea tehnologiei cuantice  și a inteligenței artificiale. Utilizarea sporită a energiei pe bază de hidrogen și promovarea îmbunătățită a vehiculelor electrice fac parte, de asemenea, din pachet.

Citeste si:  Italia - Confindustria: PIB-ul a scăzut cu 10% în prima jumătate a anului

Video Domnul Erich Mocanu

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Sursa: Guv german Erich Mocanu

- Advertisement -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.