Pro integrare

Gestul controversat făcut de Cristiano Ronaldo imediat după golul coechipierului său, Paulo Dybala

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cristiano Ronaldo este golgeterul din UEFA Champions League cu 127 de reuşite, dar marţi seara a eşuat în tentativa de a-şi trece numele pe lista marcatorilor. Juventus a fost condusă pe teren propriu de Lokomotiv Moscova. Dybala a salvat-o pe “Bătrâna Doamnă” cu o dublă pe final.
Golul victoriei de la Torino a provocat controverse – imaginile au surprins reacţia portughezului după ce Dybala marcat în poarta ruşilor. Mai întâi, şutul lui Alex Sandro a fost respins de goalkeeperul lui Lokomotiv, iar mingea a ajuns la argentinian, nu la Ronaldo care era şi el în careu. După ce Dybala înscrie, starul lui Juventus ridică o mână şi se uită spre asistent, gest pe care unii l-au interpretat drept o intenţie de a reclama o poziţie de ofsaid la coechipierul său.
Mai degrabă, Cristiano ridică mâna pentru a se bucura pentru gol, însă faptul că nu se duce imediat alături de ceilalţi jucători ai bianconerilor să-l felicite pe Dybala a amplificat speculaţiile.
Nu este pentru prima oară când Cristiano Ronaldo are o reacţie cel puţin bizară după golul unui coleg de echipă. Pe vremea când era la Real Madrid a fost autorul unui gest similar la un gol marcat de Gareth Bale.
Cristiano Ronaldo: “Balonul de Aur nu e cel mai important lucru”
Câștigător al Balonului de Aur în 5 rânduri (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) și cunoscut ca fiind un fotbalist “îndrăgostit” de trofee, Cristiano Ronaldo a avut o reacție cel puțin surprinzătoare, după ce France Football a anunțat lista scurtă din acest an.
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...