Pro integrare

Gigi Becali: “Îmi iau cetăţenie în altă ţară! Nu scapi de ăștia, sunt ca râia!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“Borcea nu mai revine în fotbal, nu mai face în viată lui fotbal.
A făcut 5 ani de puşcărie de la fotbal, nu-i mai trebuie.
Uite eu, de exemplu. Am făcut 0, nimic, şi procurorul mă acuză de spălare de bani.
Îmi iau cetăţenie în altă ţară, îmi iau doar drept de şedere în România.
Chiar dacă nu faci nimic, nu scapi de ăştia, sunt că râia! Aici doar stau, atât!
Eu am dat 60 de milioane donaţii, am ajutat oameni cu dizabilităţi, copii, am luat vaccinuri. Când speli bani, îţi rămâne şi ţie ceva. Mie ce mi-a rămas? Am cumpărat aparatură la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donaţii. Mai sunt acuzat că am schimbat lei în euro şi i-am pus în alt cont, cică am spălat banii. Nu poţi să pui lei cu euro în acelaşi cont, banca mută banii. Va daţi seama în ce ţară trăim?
Procurorul nu e bătut în cap, dar are atâta răutate încât are mintea întunecată. O să-l pun eu la punct! Dacă nu pot să-l pun la punct, plec din ţara asta! Minciunile şi mizeriile pe care le-a scris în ordonanţa aia, băi, tată… Am vrut să fac o conferinţă de presă, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spălare de bani, iar eu care am dat donaţii am spălat banii”, a spus Becali, la ProX.
Suma pentru care Gigi Becali este acuzat de spălare de bani
Gigi Becali s-a prezentat, în urmă cu o lună, în față procurorilor DNA alături de avocatul Alice Drăghici. Vasile Geambazi, nepotul său, și patronul FCSB sunt suspecți într-un dosar referitor la o afacere imobiliară, cu un teren din Voluntari.
DNA susține că Becali a spălat împreună cu nepotul său 50 de milioane de euro. Finanțatorul FCSB susține că acești bani i-a dat cadou lui Vasi Geambazi și a vorbit despre actele de caritate pe care le-a făcut.
[post][cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...