Grevele de solidarietate pro incompetenți

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Medicii de la Floreasca fac grevă pentru Mircea Beuran
Mai mulți medici de la Spitalul Floreasca anunță că întrerup activitatea ca efect al demiterii lui Mircea Beuran din funcția de șef al secției de Chirurgie.
Medicii spun că acest lucru e inclusiv în interesul pacienților. 25 de medici chirurgi au semnat un comunicat în acest sens.
Ei spun că vor asigura asistența medicală doar pentru urgențe, cu toate că neregurile sunt numeroase iar acești medici nu ajung să inteleagă că daca vor condiții mai bune, acestea se pot avea prin intermediul punerii in posturi cheie a persoanelor capabile.
Semnatarii spun că nu sunt de acord cu demiterea lui Beuran din funcția de șef al secției de Chirurgie.
„Solicităm Ministerului să ancheteze incidentul, dar mai ales situația care a permis ca acest incident să se întâmple. Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu și a unuia dintre cele mai renumite spitale din România. Este regretabil ca înainte de finalizarea oricărei anchete să fie demis din funcție prof. dr. Mircea Beuran”, se arată în comunicat.
Decizia a fost luată după ce ancheta în cazul pacientei arse pe masa de operații și care a murit ulterior a arătat că a fost vorba de o eroare umană și că echipa medicală coordonată de Mircea Beuran a încălcat 10 obligații din 33.
De asemenea, Inspecția Sanitară a sancționat cu amenzi unitatea spitalicească, pentru neregulile găsite, cât și întreaga echipă de medici care au participat la intervenția chirurgicală – de la asistent, până la conducătorul echipei. Cuantumul amenzilor este de aproximativ 30.000 de lei.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More