Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANP), Horia Constantinescu, a transmis azi un mesaj puternic, învăluit într-un ușor mister, pe pagina sa de socializare.

A început cu un citat din Psalmi: „Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic. Ce pot să-mi facă niște oameni?”

„Astăzi nu o să vorbesc despre nicio acțiune, despre nici un proiect, despre nimic altceva în afară de mine. Sunt convins, că nu sunt idiot! Știu că acțiunile mele și modul de a le desfășura au deranjat și deranjează!”, a scris Constantinescu.

Acesta a afirmat că au existat permanent grupuri de interese din categoria operatorilor economici și chiar dintre colegi cărora le-a tulburat activitatea!

Iată restul mesajului:

„A devenit o cursă cu premii distrugerea imaginii mele și compromiterea mea.

Va veni momentul în care se vor spune despre mine bazaconii mult mai bine îmbrăcate pentru a fi credibile, față de ce s-a încercat până acum, cu timiditate.

De la achizițiile publice, până la restul activității mele, mă pot uita în ochii lui Dumnezeu fără nicio urmă de jenă.

Nu am cerut, nu am primit direct sau prin intermediari, nu am gândit măcar, să primesc vreun folos necuvenit.

Poate dacă aș fi făcut-o deranjam și supăram mai puțin!

Interesant este că cei care se bat cu pumnul în piept că lucrează la debarcarea mea sunt niște viermi ai societății.

Nu de frica cuiva nu am făcut nimic compromițător! Nu am făcut-o pentru că am stabilit cu Dumnezeu că sunt aici pentru a-mi spăla păcatele tinereții și pentru a arăta că suntem o țară ce merită respectată!”

The post Horia Constantinescu, ANPC: „A devenit o cursă cu premii distrugerea imaginii mele și compromiterea mea” appeared first on .

Diaspora Ro