Horodniceanu, mașină de făcut bani de la buget: veniturile sale au sărit, în 2021, de 100.000 de euro

0

Procurorul Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al CSM; recent implicat într-un incident cu poliția, este o mașină de făcut bani de la buget: veniturile sale au sărit, în 2021, de 100.000 de euro.

Defapt.ro este un proiect independent, ne poți sprijini direcționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Durează un minut, online

După apariţia unei filmări în spaţiul public în care poate fi văzut fostul șef al DIICOT Daniel Horodniceanu care tratează cu aroganță doi polițiști care îl opriseră în trafic, acesta a transmis că nu a încălcat nicio normă rutieră şi că întreaga situaţie ar fi fost pusă la punct de cei doi poliţişti care îl cunoşteau.

Horodniceanu, mașină de făcut bani de la buget

În 2021, când încă nu fusese ales în conducerea CSM, Horodniceanu declara:

un salariu anual net de peste 221.000 de lei

„venituri nete aferente anilor anteriori, încasate în 2021”: 218.232 de lei

„contract” cu CSM în valoarea de peste 70.000 de lei

Soția sa este medic, lucrează la stat, dar are și cabinet particular. Doar de la stat ea a câștigat peste 15.000 de lei pe lună.

Citește și: VIDEO Fost șef DIICOT, amenințător la adresa polițiștilor care l-au oprit în trafic: „Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului”! Plus: Horodniceanu se laudă că a crescut salariile polițiștilor

Familia Horodniceanu deține două case, un Mercedes și un BMW.

Cazanciuc, semn de egalitate între înotătorul Popovici și procurorul Horodniceanu

Absolvent de drept la o universitate privată, Mihail Kogălniceanu din Iași, Horodniceanu a fost constant promovat și susținut de senatorul PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției. Cazanciuc l-a propus șeful DIIICOT, în 2015. În 2022, când Horodniceanu a fost ales în CSM, Cazanciuc l-a comparat cu înotătorul Popovici.

Foto: Ziarul de Vrancea

„Într-o țară măcinată de mize individuale, vine câte o zi, cum este cea de azi, în care munca asiduă, constantă ani de zile, este recompensată. Victoria lui David Popovici în proba de 100 m la mondialele de natație ca și la lui Daniel Horodniceanu în alegerile pentru noul CSM nu poate decât sa ii inspire pe cei care cred si luptă pentru crezul lor (…)

În anul 2015, in calitate de ministru al justiției, l-am selectat pe Daniel Horodniceanu și l-am propus șef al DIICOT în urma unui interviu în care m-a surprins fermitatea, aproape de tupeu după cum mi-a șoptit un coleg de comisie, în susținerea opțiunilor profesionale.

Mă bucur ca un număr mare de colegi i-au validat astăzi cariera.

Sunt convins că maturitatea căpătată in ultimii ani il va face un partener de dialog substanțial in construirea unui sistem judiciar performant și responsabil in interesul cetățeanului.

Bravo, Domnilor!“, a scris, pe Facebook, Robert Cazanciuc.

Articolul Horodniceanu, mașină de făcut bani de la buget: veniturile sale au sărit, în 2021, de 100.000 de euro apare prima dată în defapt.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More