Pro integrare

Iași, orașul unde autoritățile locale își măsoară forțele cu oamenii străzii în loc să găsească soluții pentru aceștia!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Activista Larisa Butnariu, care luptă pentru combaterea traficului de persoane și protejarea oamenilor sărmani sau ai străzii a făcut un apel în direct la o televiziune din România cerând ajutorul autorităților pentru a găsi soluții privind acele persoane care nu au un acoperiș deasupra capului!

Deși în Iași, atât Poliția Locală cât și cei de la salubritate le-au confiscat și distrus bunurile acestor persoane Larisa încă spera la o cooperare din partea acestora, cooperare care nu a venit, dimpotrivă.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Autoritățile locale au decis alungarea acestor persoane din locul retras unde aceștia putea dormi la căldură, lângă rețeaua de încălzire a apei din Iași, iată ce scrie Larisa le facebook!

Dragilor,
Știți cine a răspuns “afirmativ” apelului meu de aseară la adresa aparținătorilor oamenilor fără adăpost?
Autoritățile…
Ce au făcut concret?
I-au fugărit astăzi pe toți de la tuburi de m-am învârtit că o curcă chioară după ei…
Mulțumesc stimate autorități pentru ajutor!
Dacă vreunuia dintre băieții pe care îi tratez îi sunt amputate picioarele din cauza infecției, pe cuvânt că vi-l pun în fața secției și mă cert cu voi până îl/îi luați acasă!
Eu n-am casa mea proprie ca să mi-i iau acasă după cum mi se recomandă câteodată, dar voi din ce știu aveți care mai de care câte un apartament, mai o viluță, mai o căsuță de vacanță…
Țineți minte ce vă spun:
Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea o dată și ferească-l Dumnezeu pe primul polițist care rămâne pe străzi ce pățește cu mine și cum conving pe toată lumea cu suflet să nu-i dea un “codru” de pâine ca să simtă tratamentul cu care a tratat de-a lungul “carierei strălucite”…
Nu vă este mă rușine în a Doua Zi de Paște să faceți așa ceva?
Ce sunteți voi mă?
Vipere?
Rusine să vă fie!

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...