Pro integrare

Iași, orașul unde autoritățile locale își măsoară forțele cu oamenii străzii în loc să găsească soluții pentru aceștia!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Activista Larisa Butnariu, care luptă pentru combaterea traficului de persoane și protejarea oamenilor sărmani sau ai străzii a făcut un apel în direct la o televiziune din România cerând ajutorul autorităților pentru a găsi soluții privind acele persoane care nu au un acoperiș deasupra capului!

Deși în Iași, atât Poliția Locală cât și cei de la salubritate le-au confiscat și distrus bunurile acestor persoane Larisa încă spera la o cooperare din partea acestora, cooperare care nu a venit, dimpotrivă.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Autoritățile locale au decis alungarea acestor persoane din locul retras unde aceștia putea dormi la căldură, lângă rețeaua de încălzire a apei din Iași, iată ce scrie Larisa le facebook!

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Dragilor,
Știți cine a răspuns “afirmativ” apelului meu de aseară la adresa aparținătorilor oamenilor fără adăpost?
Autoritățile…
Ce au făcut concret?
I-au fugărit astăzi pe toți de la tuburi de m-am învârtit că o curcă chioară după ei…
Mulțumesc stimate autorități pentru ajutor!
Dacă vreunuia dintre băieții pe care îi tratez îi sunt amputate picioarele din cauza infecției, pe cuvânt că vi-l pun în fața secției și mă cert cu voi până îl/îi luați acasă!
Eu n-am casa mea proprie ca să mi-i iau acasă după cum mi se recomandă câteodată, dar voi din ce știu aveți care mai de care câte un apartament, mai o viluță, mai o căsuță de vacanță…
Țineți minte ce vă spun:
Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea o dată și ferească-l Dumnezeu pe primul polițist care rămâne pe străzi ce pățește cu mine și cum conving pe toată lumea cu suflet să nu-i dea un “codru” de pâine ca să simtă tratamentul cu care a tratat de-a lungul “carierei strălucite”…
Nu vă este mă rușine în a Doua Zi de Paște să faceți așa ceva?
Ce sunteți voi mă?
Vipere?
Rusine să vă fie!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...