Pro integrare

Iași – Tatăl își apară fetița de 11 anișori în fața unui posibil pedofil, justiția îl plasează pe tată în arest domiciliar

Justiția din Iași dă dovadă de o totală lipsă de empatie față de integritatea familiei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nu mai este cazul să reamintim faptul că presa din Iași nu este interesată în a scrie nemerniciile care se petrec în acest Județ.

Nici justiția din România nu mai miră pe nimeni prin deciziile pe care le dispune, deseori familii întregi se destramă datorită unor astfel de judecători care dau dovadă de o totală lipsă de empatie, cum este și cazul despre care vă relatez mai jos.

S.C. Catalin, tatăl fetiței în cauză a fost contactat de către administratorii diaspora.ro care, disperat, cu lacrimi în ochi, de la tată la tată, ne-a relatat în exclusivitate pentru diaspora.ro și podul.ro, tragedia prin care trece familia sa datorită faptului că a decis să își apere copilașul, cu acordul tatălui am primit și câteva mesaje de la fetiță, printre care unul în fața căruia nu putem rămâne indiferenți.

Vă rog ajutați-l pe tăticul meu!

În jurul datei de 14 Aprilie, o familie din Iași se afla în curtea casei, casă situată la circa 50 de metri distanță de un supermarket.

Fetița familiei, de doar 11 anișori, premiantă și deja artistă la acestă vârsta (unul dintre filmulețele acestei mici artiste mai jos în articol), a fost trimisă să cumpere anumite alimente de la supermarketul menționat mai sus.

La întoarcere fetița,  S. Iasmina, s-a așezat pe o bancă în fața scolii care se află între locuința acestei familii și supermarket. La un moment dat,  un  “Infractor”, așa cum este descris de către Judecătoria din Iași, cu numeroase antecedente penale și cunoscut de către forțele de ordine “R. Iavorschi” s-a așezat lângă fetiță și a atins-o pe aceasta în zona intimă de mai multe ori, (ulterior s-a presupus că acesta dorea să îi sustragă fetitei borseta pe care o avea legată la brâu, fapt ce nu s-a întâmplat).

Fetița s-a speriat și cum locuia la doar câțiva metri de banca unde se așezase a fugit în curte alertând familia.

 

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Evident, doar cine nu este părinte probabil nu înțelege pe deplin mulțimea gândurilor unui tată în fața unei asemenea situații.

 

Tatăl fetiței,   alături de fratele acestuia, au pornit în căutarea agresorului pe care l-au găsit destul de repede, după care a urmat o urmărire de circa 3 km până când agresorul a fost ajuns.

O corecție fizică i-a fost aplicată instant acestui posibil pedofil de către tatăl fetiței. (Nu susținem faptul că ne putem face dreptate singuri, dar avem tot dreptul de a NE apăra integritatea familiei și de a ne proteja prin orixe mijloc necesar copii). Poliția a ajuns la fața locului, iar dreptatea și-a schimbat cursul. Tatăl fetiței și fratele acestuia, singurii care aduceau o pâine în casa acestei familii au fost arestați și dispuși în arest la domiciliu de către Judecătoria din Iași, care de curând au confirmat prelungirea acestei măsuri cu alte 30 de zile.

Evident, judecătorul care a luat o asemenea decizie, a transformat o familie care era independentă financiar într-un caz social grav. O familie întreagă nu mai au ce pune pe masă pentru că stâlpul familie este arestat la domiciliu.

În zilele următoare vom lua legătura și cu serviciile sociale din cadrul Primăriei Iași să ne asigurăm asupra faptului că aceștia au un plan de ajutorare privind această familie.

Fetița în cauză, foarte probabil o viitoare cântăreață de muzică populară trăiește acum o dramă pe care nici părinții nu îi pot explica unde stă dreptatea.

Prin acest articol facem și un apel la acele persoane care doresc și pot ajuta cel puțin cu alimente această familiei, de circa 40 de zile ei se zbat să aibă o pâine pe masă datorită deciziei unui judecător care a interzis tatălui să părăsească locuința!

articol în curs de actualizare

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...