În imaginea de sus puteți vedea o stradă și un trotuar dintr-un cartier al Constanței. Strada e plină de ochi de gropi, care se străduiesc să bată în fiecare zi un record de adâncime, trotuarele nu există. În locul lor sunt niște spații pline de noroi și gunoaie.

Imaginea este de pe strada Constantin Bobescu, partea dinspre Inel II. Strada era o uliță de pământ în urmă cu câțiva ani. În administrația Făgădău, cei de la Confort Urban au asfaltat-o, dar în bătaie de joc. În porțiunea surprinsă în fotografie, nu s-a mai făcut fundație, ci au turnat asfaltul direct pe pământ. Se vede ce a ieșit.

Tot în administrația Făgădău, cei de la conducerea primăriei au luat decizia să lase de izbeliște trotuarele. Pentru ei, care desființau parcări, puneau stâlpișori și ne spuneau să renunțăm la mașini, era mai important ca în acest cartier să aibă pe unde să circule mașinile, nu oamenii.

Situația a fost adusă în mai multe rânduri în atenția primăriei. Acum câteva luni, Confort Urban a turnat un strat de asfalt, dar între timp a dispărut. De atunci, nimeni n-a mai mișcat un deget.

Pe această stradă trec zilnic sute, poate mii de mașini.

The post În ce hal arată o stradă din Constanța. Primăria ignoră reclamațiile appeared first on .

Diaspora Ro