Pro integrare

În Piatra Neamț se apară și se respectă meritocrația, elevii Olimpici la loc de cinste in Oraș

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

PIATRA NEAMȚ: ELEVII OLIMPICI, PUȘI PE PANOURILE PUBLICITARE DIN ORAȘ
Elevii din Piatra Neamt care au obtinut rezultate deosebite la olimpiade, sunt recompensati de administratia locala prin publicarea portretelor acestor elevi care fac cinste orașului si părinților pe panourile publicitare din oras. ”Elevii din Piatra Neamț care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele nationale și internaționale, sunt promovați de Primaria Piatra Neamț și prin panourile publicitare stradale.

Este o formă de recunoaștere în plus a meritelor acestor tineri excepționali, de care suntem mândri. Anul acesta am amplasat în cartierul Precista și în zona centrală din municipiu, pe trei dintre panourile publicitare, imagini cu tineri care învață în municipiul Piatra-Neamț și care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -


Totodată, în fiecare an, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Orașului, Primăria Piatra-Neamț îi premiază pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, dar și pe profesorii îndrumători”, a declarat primarul Dragos Chitic.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...