In timp ce România bâjbâie – Austriecii ies cu miile pentru padurile din România

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In Viena astăzi a avut loc un protest de amploare pentru protejarea Pădurilor din România.
Astăzi, pe străzile din Viena, Austria, mii de oameni participă la un protest pentru salvarea pădurilor virgine din Romania.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KqIYnyVVN0E” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Protestul, organizat de Agent Green împreună cu  Fridays for Future Vienna, sub sloganul: SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS!
Gabriel Păun, președinte Agent Green: Vă spun sincer că sunt foarte plăcut surprins de ce se întâmplă acum la Viena. Totul a început acum o săptămână când am fost invitat de mișcarea Fridays for Future din Viena să țin un discurs. Acolo am povestit cu încă un coleg ce se întâmplă în România și ce impact au asupra țării noastre firmele austriece care procesează milioane de metri cubi în fiecare an, milioane de arbori din România. Ulterior a fost o dezbatere de vreo două, trei ore la Universitatea Bochum din Viena, unde împreună cu un coleg am avut o dezbatere cu reprezentanții uneia dintre acele firme austriece, binecunoscute la noi.
Update: Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Vienna cu mesajul: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” pentru câ o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România și ar trebui responsabilizate. Mulțumim Fridays for Future Vienna 💪🏻💚🌳 – a transmis Agent Green.
 
 

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More