Pro integrare

In timp ce Românii se bat pe net sau pe la mitinguri cu pumnii în piept – USL s-a reîntors

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mulþi au crezut ca PNL va face treabá, lupul ißi schimbă blana dar nu și năravul, au tăiat 10 pensii care nici alea nu au fost taiate legal, pentru ca oricat ne-am dori, forma prin care au dispus acest lucru nu este una constitutională, iar acum PNL ul a făcut blatul “5 Februarie , 2011”
Premierul Ludovic Orban a bătut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu: social-democraţii se vor mobiliza pentru a trece moţiunea de cezură, iar alegerile anticipate vor avea loc în data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale, susţin surse politice pentru Adevărul.
În schimb, PNL va renunţa la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Guvernul Orban va rămâne interimar până în iunie.
Moțiunea de cenzură va trece fară dubii astăzi iar jocul Politic al trădătorilor va continua, să nu trăiți cu impresia că se va schimba ceva in bine, dimpotrivă.
Alegerile locale vor avea loc tot intr-un singur tur, iar anularea pensiile speciale va fi declarata neconstitutionala prin modul in care s-au anulat, cu bună credință toți cei implicati la nivel politic știu aceste lucruri.
Prin urmare dragi Romani, situația devine si mai dificilă decat era cand doar PSD ul era la putere, acum revine in forță USL ul
Anticipatele vor fi doar un fum pentru cei care cred sau mai spera la ceva bun din partea PNL, acestea au rolul de a da și mai multă putere USL 2
[post][cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...