Pro integrare

Înca un judecător din completul care a dat condamnări grele în dosarul Ferma Băneasa vrea pensionarea. Florentina Dragomir a depus cererea la CSM la o zi după Ionuț Matei (surse)

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Al doilea magistrat care a făcut parte din completul care recent a dat decizia din dosarul Ferma Băneasa și-a depus cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

În vârstă de aproximativ 50 de ani, Florentina Dragomir a depus marți, a doua zi după Ionuț Matei solicitarea în care arată că dorește ca pensionarea să fie în vigoare începând cu data de 15 iunie, au mai explicat sursele G4Media.ro.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

La sfârșitul anului trecut, completul din care au făcut parte Dragomir și Matei i-a trimis după gratii pe omul de afaceri Remus Truică, dar și pe avocatul Robert Roșu de la casa de avocatură Țuca, Zbîrcea și asociații și i-a condamnat, de asemenea, pe miliardarul israelian Beny Steinmetz și pe așa zisul prinț Paul al României, însă aceștia se sustrag executării pedepsei.

Condamnarea avocatului a stârnit protestele unor avocați din România sub hashtagul #JeSuisRobert, dar și ale unor asociații internaționale ale avocaților.

Foto: Înalta Curte de Sacație și Justiție / site oficial

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...