Romanii din afara granitelor

Începând cu data de 04.01.2021, ora 19.00, se permite reluarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Începând cu data de 04.01.2021, ora 19.00, se permite reluarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România.
Persoanele care sosesc în România din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord rămân în continuare în categoria celor care trebuie să se supună procedurii carantinei/autoizolării la domiciliu pentru 14 zile de la data intrării pe teritoriul național.
Această măsură a fost prelungită prin #Hotărârea nr. 1 din 03.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență din cadrul Guvernul României prin care a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP
Totodată, CNSU a decis și obligativitatea prezentării la intrarea în țară a certificatului unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în țară.
Hotărârea poate fi consultată aici:

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”400px” download=”off” download-text=”” url=”https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2019/01/Hotararea-CNSU-nr.1-din-03.01.2021-privind-aprobarea-listei-tarilor-zonelor-teritoriilor-de-risc-epidemiologic.pdf” /]

 

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030