Începând cu data de 17 iunie 2020, autorităţile ungare au ridicat măsura instituirii carantinei la domiciliu pentru cetăţenii români şi ungari care sosesc din România

Începând cu data de 17 iunie 2020, autorităţile ungare au ridicat măsura instituirii carantinei la domiciliu pentru cetăţenii români şi ungari care sosesc din România. Astfel cetăţenii celor două state pot călători fără restricţii în România sau Ungaria.
Prin HG nr.281/2020 din 16.06.2020 prin care s-au dispus aceste măsuri, România a fost inclusă pe lista statelor a căror cetăţeni pot călători nerestricţionat în Ungaria, alături de Austria, Germania, Cehia, Slovacia şi Croaţia.
Cetățenii români pot intra în Ungaria dinspre România prin PTF Petea/Csengersima, Urziceni /Vallaj, Valea lui Mihai /Nyiabrany, Bors/Artand, Varsand/Gyula, Turnu/Battonya şi Nadlac/Nagylak. Aceleași puncte de frontieră se utilizează și la intrarea în România.
Cetățenii români care doresc să intre în Ungaria dinspre Republica Serbia, sau invers, pot utiliza punctele de trecere a frontierei de la Roszke sau Tompa.
Cetățenii români care doresc să intre în Ungaria dinspre Ucraina pot utiliza punctul de trecere a frontierei de la Zahony
Cetățenii români care călătoresc spre Europa de Vest, prin Slovenia, Austria, Croația și Slovacia, pot utiliza toate punctele de frontieră disponibile.
[post]

Sursa: MAE.Hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: