Pro integrare

Infractor căutat pentru furturi comise în Franţa şi Belgia, prins la Slatina. Era „specializat“ în furtul de utilaje agricole

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Bărbatul, din Slatina, a fost prins marţi, 11 mai 2021, de poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt marţi. Acesta are de ispăşit două condamnări pronunţate de instanţe din Franţa şi Belgia, ţări în care a comis nu mai puţin de 12 furturi pentru care autorităţile au găsit probe. Bărbatul era „specializat“ în furturi de utilaje agricole, dar nu rata nici bijuteriile sau parfumurile.  

„La data de 11 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, faţă de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt.

În fapt, pe numele bărbatului, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte agricole, utilaje, parfumuri sau bijuterii.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

De asemenea, pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte sau utilaje agricole“, a precizat purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Infractorul a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...