Inițiativa “Voluntari în Europa” asumată în mod comunist de către Rareș Bogdan

Administratorii grupului de Facebook Voluntari în Europa, a lansat o petiție prin care se cere mai multă siguranță pentru șoferii de camioane, în ultimele luni șoferii de camioane au fost ținta unor atacuri barbare care din păcate s-a soldat și cu pierderi de vieți omenești.

Inițiativa Voluntari în Europa a fost supusă votului în plenul Uniunii Europene, care a si trecut.

Toate bune și frumoase, doar că, Rareș Bogdan a intrat pe fir și a decis să își asume public această inițiativă ca fiind a sa, încă o bilă neagră pentru Rareș Bogdan, cel care urla în gura mare că va face si va drege în 30 de zile de la preluarea Guvernării de către PNL, nu doar că NU a făcut nimic, acum își asumă proiecte care nici măcar nu sunt ale lui…

VICTORIE ROMÂNEASCĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN!

Scrie pe pagina sa de Facebook Vlad Gheorghe 

Rezoluția privind siguranța parcărilor pentru camioane în Uniunea Europeană a fost ADOPTATĂ azi în plenul PE la Strasbourg. Rezultatul votului este zdrobitor: 681 de voturi PENTRU, 1 împotrivă și 13 abțineri.

Este rezultatul unui efort comun: cei 25.000 de mii de cetățeni care au semnat petiția, VOLUNTARI IN EUROPA și Adriana Muresan care s-au mobilizat și s-au făcut auziți în Comisia pentru Petiții, Delegația USR, din Renew Europe și din Comisie au sprijinit propunerea de rezoluție, presa care a pus subiectul în atenția publică.

Chiar săptămâna viitoare sunt planificate noi măsuri ale Comisiei pe subiect, vă țin la curent. Păcat că pentru măsurile astea, a trebuit să se piardă o viață…

#PuterniciÎmpreună #RomâniaȚarăEuropeană

#diasporavavededocumenteEuropaInternationalPoliticaromanii in italiaromanii in lume
Comentarii (0)
Adaugá comentariu