Pro integrare

Înscrierile pentru concursul de directori de școli 2021 încep miercuri dimineață, la ora 7. Cum îți faci cont pe platformă și cum se face înscrierea pas cu pas

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ministerul Educației a lansat o platformă pentru înscrierea la concursul de directori de școli. Mâine, la ora 7 începe perioada de depunere online a dosarelor de înscriere pentru concursul de directori de școli. Perioada de depunere a dosarelor este până la data de 26 septembrie 2021, ora 23:59.

Miercuri, 15 septembrie 2021, se lansează concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, conform calendarului aprobat.

Înainte de încărcarea documentelor, trebuie parcurși pașii pentru pentru crearea unui cont pe platforma concursdirectori.edu.ro. Procedura de utilizarea a platformei de înscriere în articolul integral, pe Edupedu.ro

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Donează prin PayPal

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...