Iohannis și clanul Cîțu, au sacrificat mii de români pentru un joc mizerabil

România trăiește o tragedie, statul a eșuat, pacienții care nu își riscă viața în spitale mor arși în locurile în care merg la tratament!

În titlul acestui articol am spus “mii de români”, în realitate, numărul românilor afectați este de ordinul milioanelor.

Cîțu, cel care poza în Superman, este de fapt PINOCHIO!

Jocul mizerabil al Președintelui și al lui Cîțu au provocat mii de decese în rândul românilor!

După toate acestea, acești doi EXCROCI au și curajul să iasă public și să își anunțe “condoleanțe” familiilor îndoliate

Cu siguranță nu va dura mult până când vor fi acuzați de crime împotriva umanității, însuși Președintele României a participat la o adunare cu 5000 de persoane, iar NOI, în comunitatea diaspora.ro, detinem date sigure că printre acele 5000 de persoane existau chiar în acel moment mulți pozitivi Covid-19, la acea adunarea a și decedat o persoană,  dar niciunul dintre ei NU a ieșit public să spună ceva.

Congresul PNL – Printre cei 5000 de participanți, mulți sunt pozitivi Covid-19

Îmi permit să îi numesc EXCROCI și îmi asum “pe, persoaă fizică acest calificativ, deoarece niciunul dintre cei doi au abuzat de funcțiile pe care le dețin pentru interesele meschine ale unor grupuri de persoane.

La doar două ore după tragedia de la Constanța, Iohannis râdea larg în timp ce își mai primea un premiu.

România a avut circa 2 ani să pentru a pregăti spitalele și sistemul medical, statul a eșuat,  Iohannis se plimbă în lume cu avioane de lux iar în spitale pacienții încă își cumpără singuri.

Medicul Amin Zahra din Ploiești, către Florin Cîțu: “Ai sacrificat mii de vieți pentru un joc mizerabil!”

“Eu cred că tu, Florin Cîţu, trăiești intr-o Lume Paralelă !! Despre ce economie vorbești tu când ai sute de decese pe zi ? Iar fii sigur că cifra reală este una mult mai mare, oare te-ai gândit câți copii au rămas orfani ? Fiecare deces înseamnă o familie întreagă distrusă, poate pentru tine nu contează asta, dar pentru alții înseamnă totul !! Ai sacrificat mii de vieți pentru un joc mizerabil !! Te invit la spital și să vezi realitatea, să vezi oamenii cum stau pe jos așteptând un loc sau o mască de oxigen și toate astea pentru că ești un incompetent care habar nu are pe ce lume trăiește”, este mesajul pe care l-a transmis Amin Zahra, pe pagina de Facebook oficială a premierului Cîțu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: