ATI Constanța – Ion MARIAN – Veniți și luați-mă acasă că ăștia mă omoară!!!

Acesta a fost unul dintre ultimele mesaje ale lui Ion Marian trimise familiei, în vârstă de 38 de ani originar din Medgidia, în data de 25 August a ajuns pacient în secția ATI CONSTANȚA cu toate că pe certificatul constatator al decesului nu rezultă că a fost pozitiv la Covid-19, Ion Marian, a mers pe picioarele lui la spital pentru efectuarea mai multor teste.
Ion Marian, a fost internat la spitalul din Medgidia fiind suspect de coronavirus, Marian a fost  transferat a doua zi de la internare la spitalul Județean Constanța secția ATI.
Timpul petrecut la spitalul Județean Constanța (14 zile in total) au fost un adevărat calvar pentru Ion Marian, asta reiese din mesajele pe care  le trimitea familiei, până când, cadrele medicale au decis confiscarea telefonului mobil.

De menționat este faptul că familia lui Ion Marian, văzând mesajele acestuia a cerut în mod repetat transferarea lui ori la un alt spital ori că acesta să fie tratat la domiciliu unde, evident familia îi puneau la dispositie atât resursele economice necesare cât și o casă intraga doar pentru a se trata, cereri care au rămas fară răspuns.

Cu toate că Ion Marian reușea să scrie mesaje familiei, după deces, familia a constatat numeroase vânătăi în dreptul încheieturilor de la mâini și de la picioare, semne cum că acesta a fost legat de pat.

Intubarea
Ion Marian a fost intubat dar și de această data, familia NU a fost înștiințată cu privire la acest aspect.

Coma Indusă
Ion Marian a fost indus în comă de către medicul Cindea Liliana fară că familia să fie măcar informată sau să se ceară consimțământul pentru așa ceva, cu toate că, zilnic membrii ai familiei erau în apropierea spitalului și au lăsat datele lor de contact pentru a putea fi informați în timp real despre starea de sănătate a lui Ion Marian. (lucru care nu s-a mai întâmplat)
Ion Marian se plângea de faptul că, cu toate că nu este nici violent nici irascibil, medicii îl leagau de pat și îi faceau injecții cu forța, injecții care îi dădeau acestuia o stare de euforie.

Mai mult, familia lui Ion Marian a fost înștiințată telefonic asupra faptului că situația acestuia începe să se înrăutățească, dar de fapt Ion Marian era decedat de circa 2 ore, iar cauza decesului nu este coronavirus după cum rezultă din certificatul de constatare a decesului.

Dumnezeu să te aibă în paza Ion Marian, sincere condoleanțe din partea Comunității Diaspora.ro familiei.

Să mori la vârstă de 38 de ani, mergând pe picioarele tale la spital este un lucru de nedescris.

Sâmbătă 11 Septembrie va avea loc inmormantarea lui Ion Marian în Loc. Medgidia.

Românii sunt lăsați să moară în spital în condiții inumane, fără măcar ca aceștia să primească un element de bază, oxigenul!
Iată ce declara un medic din Sibiu despre cum sunt tratați pacienții ATI.

Pe diaspora.ro Am fost contactați de către familia îngrijorată a lui Ion Marian, care ne cereau să îi ajutăm, NU AVEM SCUZE, NU EXISTA SCUZE DIN PARTEA NOASTRĂ pentru că NU am putut face asta.

Nu este posibil ca in anul 2021, intr-o țară care se vrea a fi democratică, să te duci pe picioarele tale la spital, și să nu mai ieși, nu doar atât, să fi practic în stare de AREST, legat la pat, sedat, fară că măcar cineva din familia ta să fie înștiințată.

Am încercat în nenumărate rânduri să luam legătura cu conducerea spitalului pentru a cere explicații privind procedura de tratament în privința pacienților din sectia ATI.
Singurul rapuns cae l-am primit a fost acela să luam legătura cu purtătorul de cuvânt al spitalului, doamna Crina Kibedi, fost jurnalist, doar ca doamna in cauza pare de negasit pentru a da explicatii in privinta pacientilor ATI, ori de câte ori aflau cei de la spital despre faptul că scriem un articol despre acest caz, pur și simplu liniile telefonice începeau să cadă.

Managerul spitalului județean Constanța, domnul Ionuț Cornel IONESCU, înscăunat de către Consiliului Judeţean Constanţa, pe motive pur politice, acesta făcând parte din echipa de consilieri a Președintelui Consiliului Județean Constanța. Noul Manager nu are chiar o personalitate potrivită pentru a conduce acest spital, facem aceste afirmații după consultarea mai multe persoane din Constanța care îl cunosc destul de bine. Domnul Ionuț Cornel IONESCU a candidat la CAS Constanța în 2016 și a picat examenul acumulând 5.5 puncte din totalul de 70 de puncte posibile, dar pentru PNL acesta este tocmai potrivit pentru a ocupa o asemenea funcție.

Ionuţ Cornel Ionescu are 43 de ani şi este născut la Constanţa. A absolvit Liceul „Traian”, în anul 1996, şi a studiat la Universitatea Maritimă Constanţa, unde a terminat Facultatea de Electromecanică Navală, fără să dea examenul de licenţă. Ulterior, a făcut Facultatea de Management şi Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar, iar, în 2007, a obţinut diploma de master la Şcoala Naţională de Studii Politice Administrative – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. A lucrat la Spitalul Clinic CF Constanţa, timp de patru ani, fiind, pe rând, manager şi director financiar. Din 2017, a făcut parte din Consiliul de Administraţiei al Unifarm, unde, în iunie 2020 a fost numit director interimar, ca urmare a suspendării directorului de atunci, Adrian Ionel. După încetarea mandatului de patru luni, a fost cooptat în echipa de consilieri ai preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: