Romanii din afara granitelor

Ipocrizia atinge noi cote – AUR votează respingerea propriei inițiative privind tăierea subvențiilor partidelor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cu ceva timp in urma, Pro Comunistii de la AUR faceau mare zarva privind finantarea partidelor din bugetul se stat si se mandreau cu faptul ca isi doresc anularea acestei legi, in data de 2 au avut ocazia sa o faca, dar nu au facut asta! Intre timp au mai acaparat cateva Like uri pe paginile de facebook ai propagandei comuniste.
Lista de vot electronic din ziua de 2 iunie arată că trei senatori AUR au votat cot la cot cu celelalte partide – PSD, PNL, USRPLUS și UDMR – pentru respingerea propunerii legislativă pentru modificarea Legii nr.334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, propunere inițiată chiar de AUR.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Cei trei senatori sunt Claudiu Târziu, copreședinte al AUR, Sorin Lavric, președintele Senatului AUR, și Rodica Boancă. Boancă și Târziu au semnat însă inițiativa propriului partid. Alți opt senatori AUR au votat împotriva respingerii acestei propuneri, adică au continuat să o susțină.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030