Take a fresh look at your lifestyle.

Istoria tradatorilor pe care continuam sa ii votam PSDR – PCR – FSN – PDSR – PSD = 1 singur partid

111

Partidul Comunist Român (PCR) a fost un partid politic creat în anul 1921 ca rezultat al scindării ramurii bolșevice de extremă stânga de Partidul Social Democrat Român (istoric). A funcționat în diferite perioade sub diferite denumiri oficiale: între 1921-1945 drept Partidul Comunist din România, și între 1954-1965 drept Partidul Muncitoresc Român.
În România interbelică, PCR a fost o mică organizație politică ilegală, subordonată Cominternului și implicit Uniunii Sovietice care a susținut ideologic revoluția comunistă.
Partidul comunist și-a început ascensiunea la putere în România după actul de la 23 august 1944, la care a participat în calitate de membru al Blocului Național Democrat (BND). Apoi, conform strategiei staliniste și cu sprijinul trupelor sovietice, PCR și-a eliminat treptat adversarii. După abdicarea forțată a regelui Mihai I, în urma loviturii de stat de la 30 decembrie 1947, s-a instaurat Republica Populară Română.
Între 1947 și 1989, PCR a fost singurul partid politic oficial care a activat pe scena politică din România.
În articolul 3 al Constituției României din 1965, PCR era numit „forța politică conducătoare a întregii societăți din Republica Socialistă România”. Sub conducerea PCR în România a fost instaurată Dictatura Proletariatului, în economie s-a instituit dirijismul, societatea civilă a fost alterată de principiile dictatoriale ale PCR, iar cenzura a inhibat libertatea de exprimare.
„Și totuși oricare ar fi judecata istoricilor în viitor, este azi evident că globalmente vorbind, experiența comunismului pentru români a fost traumatică. În economie a înlocuit spiritul întreprinzător cu controlul centralizat; în politică și viața socială a înecat societatea civilă în instituții fără integritate; în viața intelectuală a sufocat libera expresie a spiritului uman, și cel mai grav, a adus prejudicii incalculabile moralei colective prin proliferarea legilor dar disprețul pentru Lege.
PCR s-a transformat in anul 1990 in FSN, partid fondat si condus de catre tineretul partidului PCR, iar multi numeste evenimentele din 1989 “revolutie”, chiar daca nu a fost asa, totul a inceput in 1989 din dorinta de libertate a poporului Roman, dar aceste proteste au fost confiscate iar prin manevre criminale au fost confiscate de Iliescu & Co, cu totii fosti membrii ai securitatii sau din conducerea PCR, care in final s-a terminat cu asasinarea cuplului Ceausescu.
FSN a schimbat numele in PDSR ca mai apoi sa il schimbe in PSD.
Faptele concrete nu mint, avem multi morti in dec. 1989 despre care s-a vorbit prea putin si nici in ziua de astazi nu s-a facut dreptate, luam parte zilnic la distrugerea Romaniei, vanzarea la propiu a Romaniei cu toate resursele ei, indatorarea si sclavizarea populatiei intr-un plan inceput in Dec. 1989 care continua si in ziua de astazi.
Sa nu va fie de mirare ca nimeni nu se ia de Iliescu cat timp ewste in viata, el a pus in miscare toate aceste rotite si nimeni nu are vreun interes real sa ii traga la raspundere pe cei care au nenorocit Romania la propiu.
Dar noi, poporul Roman, suntem foarte buni in a spune “sunt toti la fel”, nu ies la vot ca am treburi mai bune de facut, etc… iar prin aceste lucruri ne facem partasi la toata aceasta sarada care a distrus Romania.
Avem schimbarea in fata ochilor, oameni tineri si cu iubire fata de tara, experti, inteligenti, dar noi continuam sa votam toporul.
Cine isi doreste cu adevarat binele Romaniei, lasa gargara si ipocrizia propagandei iar la urmatoarele voturi umple cu stampila caseta USR+.
Nu va agatati de motive ridicole, PNL-ul a fost ei el partas in toti acesti ani la distrugerea Romaniei, iar in Lista Penalilor se poate vedea clar negru pe alb.
[post][cosmin]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More