Pro integrare

Italia – 4 regiuni declarate zone roșii – model autodeclarație

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Patru regiuni declarate zone roșii, două regiuni declarate zone portocalii iar restul zone galbene.

Primul ministru Giuseppe Conte într-o emisiune TV explică măsurile pentru fiecare zonă în parte începând de Vineri 06 noiembrie până în data de 3 decembrie.

Fiecare culoare are un pachet de restricții diferit, iar în toată Italia nu se va putea ieșii din casă după orele 22:00

REGIUNILE ROȘII.
Acestea sunt Lombardia, Piemonte, Calabria, Valle d’Aosta. În vigoare de Vineri măsurile cele mai restrictive prevăzute în noul decret.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ieșirea din casă trebuie să fie motivată, sunt închise barurile, restaurantele, magazinele nealimentare, liceenii fac școală online.

Este interzisă atât ieșirea din orașul de reședință cât și ieșirea din Regiune, reintră în vigoare autocertificarea pentru ieșirile în interiorul locului de domiciliu pe care o găsiți AICI DESCARCĂ

modello_autodichiarazione_editabile_ottobre_2020 (1)

REGIUNILE PORTOCALII
Acestea sunt  Puglia și Sicilia. Restaurantele și barurile rămân închise pe toată durata zilei. Magazinele rămân deschise. Liceenii continuă cursurile online. Circulația în interiorul orașelor/ comunelor este posibilă fără restricții atâta timp cât nu se iese din acestea. Este interzisă ieșirea /intrarea din aceste regiuni.

REGIUNILE GALBENE.
Acestea sunt Veneto și Trentino Alto-Adige, Friuli Venezia Giulia, Liguria, Toscana, Emilia-Romagna, Umbria, Sardegna, Marche, Molise, Abruzzo, Lazio, Campania, Basilicata.

În aceste regiuni se aplică măsurile mai puțin restrictive prevăzute în noul decret. Restaurantele și barurile sunt deschise până la orele 18:00, magazinele rămân deschise până la orariul de închidere. Centrele comerciale sunt închise în week-end. Este posibilă circulația dintr-un oraș în altul sau dintr-o regiune în alta.

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...