Italia – a pregătit un tort “special” adăugând ingrediente “suplimentare”, toată familia a ajuns la spital

Tenerina cu ingredient suplimentar: o familie întreagă a ajuns la spital iar “bucătarul” la Poliție.

Un tort “uimitor” pentru a sărbători Anul Nou: un pic de marijuana  în aluat a trimis mama, tatăl și fiica la spital. O femeie de 25 de ani a fost reținută și i s-a intocmit dosar penal.

Ostellato – Italia. O “glumă” care o va costa scump pe tânăra de 25 de ani, care pentru a sărbători Anul Nou cu familia unei prietene, a pregătit un tort special, prea special,  care a trimis pe toată lumea la spital, cu excepția ei.

Sâmbătă după-amiază, carabinierii din Ostellato și Voghiera au intervenit împreună cu cei  de la 118 într-o casă din San Vito, unde unei femei de 58 de ani i s-a făcut rău după ce a mâncat o felie din tortul prergatit chiar de catre  prietena fiicei sale.

După cum au confirmat cadrele medicale, simptomele  erau compatibile cu administrarea în abuz al medicamentelor, astfel că pacientii au fost transportati la Spitalul din Cona pentru tratament de urgență.  Toți cei implicati au fost externați, fără consecințe grave care să le pună viața în pericol.

Între timp Carabinierii, au reconstruit povestea. Familia compusă din soț , soție și o fiică în vârstă de 30 de ani, a primit in vizita o amica de a fetei, care, pentru a sărbători cu ei Anul Nou, a adus cadou un tort “tandru”, preparat de ea însăși.

Dorind să facă o “glumă” prietenei sale, tânăra de 25 de ani a introdus un ingredient suplimentar la desert: marijuana, pe care o cumpăra în mod regulat.

După ce au mâncat tortul, au început să se simtă rău, tânăra care a pregatit totul și-a dat seama de situație și a avertizat serviciul de urgență specificând  că ea a fost cea care a adăugat marijuana în tort.

De asemenea, carabinierii au percheziționat casa tinerei, unde au fost confiscate alte 5 grame din aceeași substanță. Fata a fost reținută  până la rezultatul analizei substanței confiscate. Carabinierii efectuează, de asemenea, investigații suplimentare pentru a verifica fiecare aspect care a dus la o asemenea intamplare.

Sursa “Arma dei carabinieri”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: