Romanii din afara granitelor

Italia – ANSA 900 de kit-uri pentru testul Covid-19 care erau vândute online au fost sechestrate

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Coronavirus, 900 kit-uri pentru testul coronavirus au fost confiscate.

Nouă sute de kituri false pentru diagnosticarea Coronavirusului, fără autorizație și certificare de la autoritățile medicale, au fost confiscate de Guardia di Finanza într-un centru de analiză biochimică din Gioia Tauro, în provincia Reggio Calabria .

Kit-urile erau prezentate online cetățenilor, care, crezând că au găsit o modalitate de efectuare a propriilor teste, le achiziționau. Cu toate acestea, Guardia di Finanza a reușit să intervină înainte ca materialele să fie expediate. Centrul de analiză care vindea astfel de teste a fost identificat de către agenții din Reggio Calabria și Gioia Tauro ca rezultat al verificărilor efectuate pe întreg teritoriul național, pentru ai identifica pe cei care profită de această situație de urgență, pentru a-i înșela atât pe cetățeni, cât și administrațiile publice. Kit-urile descoperite nu au avut nici autorizarea autorităților naționale de sănătate și nici certificarea CE: unele au fost deja plătite de către cetățeni prin transfer bancar.
Vânzarea către „cetățeni a dispozitivelor pentru care nu este dovedită în niciun fel eficacitatea” – spune Gdf – „pune în pericol serios sănătatea și siguranța publică”, având în vedere că, rezultatul acestor teste, nefiind autorizate de către autoritățile competente, nu este unul real 100%. Persoanele ar putea efectua prin urmare acest test, care probabil ar ieși negativ, dar el să fie în realitate pozitiv, iar din acest motiv, răspândirea virusului ar putea degenera.

Proprietarul laboratorului de analiză a fost acuzat că a încălcat prevederile specifice prevăzute de directivele CE, și va fi pedepsit cu o sancțiune administrativă de la 21.400 la 128.400 de euro.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030