Pro integrare

Italia – ANSA cazul emisiunii Tgr Leonardo din 2015 despre supervirusul creat în China

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Oamenii de știință chinezi creează un supervirus pulmonar din lilieci și șoareci. Este necesar doar în scop de studiu, dar există multe proteste. Astfel începe emisiunea Tg3 Leonardo din 16 noiembrie 2015. Introducerea începe cu o întrebare: „Merită riscul?”. “Este un anumit experiment, dar îi îngrijorează pe mulți oameni de știință .

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Un grup de cercetători chinezi grefează o proteină prelevată din liliecii cu virusul Sars (virusul pneumoniei acută) , extras din șoareci. Și iese un supervirus care ar putea afecta oamenii”. “Rămâne închis, desigur, în laboratoare. Servește doar motivelor de studiu”;”Merită să-ți asumi riscul, creând o amenințare atât de mare doar pentru a o putea examina?”, se întreabă prezentatorul Maurizio Menicucci .
” La fel de veche ca știința, dezbaterea privind riscurile cercetării – este explicată în videoclip – este practic mitul lui Icarus căzător pentru că a atins soarele cu aripile de ceară proiectate de tatăl său Daedalus. Un experiment desfășurat în China îl relansează, unde un grup de savanți a reușit să dezvolte o himeră. Un organism modificat prin altoirea proteinei de suprafață a unui coronavirus găsit în liliecii din speciile destul de comune, numite „nas de potcoavă”, pe un virus, ceea ce provoacă SARS, pneumonia acută. Deși într-o formă non-fatală la șoareci, se bănuia că proteina poate face hibridul potrivit pentru afectarea oamenilor, iar experimentul a confirmat-o “.
Șansele ca virusul să treacă la specia umană ar fi irelevante pentru beneficiile științei. Un argument pe care mulți alți experți îl resping. În primul rând, deoarece importanța dintre risc și beneficiu este dificil de evaluat, și apoi pentru că mai ales în aceste momente este mai prudent să nu pui în circulație organisme care pot scăpa de sub controlul laboratoarelor “.
“Ultimele prostii sunt derivarea coronavirusului dintr-un experiment de laborator. Nu vă faceți griji, din păcate, este 100% natural.”Explică virolog Robert Burion Than din profilurile sale sociale răspunde la preocupările născute după emisiunea TV Leonardo din anul 2015 despre nașterea unui virus himeră de laborator, un eveniment care a declanșat noi preocupări cu privire la originea pandemiei coronavirus , refuzat deja de mai multe studii. Burioni amintește ANSA, este cea publicată pe 17 martie în „Nature Medicine” în care este scris că analizele efectuate, arată clar că virusul nu este construit în laborator. GATA cu declarațiile false ”.
Conte: „Am informații că nu este așa” – „Nu am văzut serviciul, dar am informații care dovedesc contrariul”. Declară primul ministru Giuseppe Conte , în timp ce părăsea Camera Deputaţilor.
Salvini, Conte-Di Maio clarifică despre virusul 2015 – “Incredibil !!! De la Tgr Leonardo (Rai Tre) din 16.11.2015, serviciul de supraveghere pulmonară Coronavirus creat de chinezi cu lilieci și șoareci, extrem de periculos pentru oameni (cu preocupări conexe intrebare urgentă din partea Ligii Nordului către premierul și ministrul de externe “). Liderul Ligii, Matteo Salvini, scrie pe pagina sa de Facebook.
Serviciul Casarin, Tgr Leonardo reluat de Nature – “Serviciul din 16 noiembrie 2015 difuzat în secțiunea” Leonardo “din TgR este preluat dintr-o publicație a revistei Nature”. Acest lucru a fost anunțat de directorul ziarului regional Rai, Alessandro Casarin, care explică: „În urmă cu doar trei zile, aceeași revistă a precizat că virusul despre care se vorbește în emisiunea TV, creat în laborator, nu are nicio legătură cu virusul natural Covid-19. “.
Capua:” Încă nu știm câte specii de animale a lovit înainte de a ajunge la oameni. Aș dori să le spun teoreticienilor conspirației că codul de bare, secvența, a virusului menționat în TgrLeonardo, este o parte integrantă a publicației “. Virologul Ilaria Capua, care coordonează Centrul de excelență One Health , de la Universitatea din Florida, a declarat la TG1 de la orele 20.00 despre controversele născute dintr-un serviciu al Tg Leonardo din 2015. Emisiunea a vorbit despre un supervirus periculos creat în China. “Deci – a spus Capua TG1 – dacă Covid-19 ar fi fost aproape de virus am fi știut imediat a doua zi”.

Citeste si:  Italia: A vrut să se sinucidă cu un cuțit dar a ajuns sa atace carabinierii care l-au și împușcat

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...