Italia – Bergamo – Un cuplu de români au fost furați imediat după aterizarea pe aeroportul Bergamo Orio al Serio

0

Doi tineri căsătoriți din București, au decis să plece în luna de miere în Madeira, făcând o escală în Italia – Milano, aterizând astăzi la orele 08:35 pe aeroportul din Bergamo.

După aterizare, cei doi tineri, D.M Corina Maria și D. M. Cosmin au apelat la serviciile societății Autostradale, pentru a fi transportați către Hotelul unde aveau cazare. Toate bune și frumoase până în acest moment, doar că… surpriză neplăcută.

Societatea menționată mai sus, obligă călătorii să își pună bagajele în compartimentele autocarelor cu acces doar din exterior, în același timp NU își asumă răspunderea pentru eventualele furturi sau distrugeri ale bunurilor călătorilor.

La coborâre, tinerii au constat faptul că bagajul lor a dispărut, (un troler de culoare neagră, marca American Turist în care se aflau mai multe bunuri, cosmetice, parfumuri, pantofii și rochia de mireasă a tinerei, pantofii împreună cu costumul mirelui s.a.m.d.) furtul a avut loc pe traseul dintre aeroport și hotel.

Cei doi tineri căsătoriți au cerut explicații atât șoferului (care arogant a închis ușile și a continuat drumul fără nicio explicație, lăsându-i propriu pe cei doi uitându-se lung după autocar) cât și societății, care au reiterat faptul că societatea NU își asumă răspunderea pentru dispariția bagajului.

Cei doi tineri au decis totuși să depună o plângere la Poliție, dar și aici au avut parte de “piedici”. Deseori Politia din Italia refuză dreptul cetățenilor în a depune plângeri penale sau le scriu în așa fel încât vinovatul să fie foarte greu depistat.

Comunitatea diaspora.ro a trimis un email prin care cere explicații societăți “„Autostradale”. Până la ora scrierii acestui articol societatea în cauză nu a raspuns. In momentul în care aceștia vor răspunde o să revenim cu detalii. In același timp, administratorii diaspora.ro urmează să contacteze mâine dimineață conducerea aeroportului Bergamo Orio al Serio în legătură cu cele menționate mai sus!

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More