Take a fresh look at your lifestyle.

Italia – Bonetti, ipoteză pentru tichete de babysitting și concediu pentru creșterea copilului

98

“Mă gândesc la posibilitatea de a susține costurile pentru babysitting, cu bonuri, acestea sunt propuneri pentru care există evaluări economice în curs.
Chiar și bunicii care sunt atât de prețioși în bunăstarea societății noastre și astăzi trebuie protejați oferă, de asemenea, posibilitatea de a evita o răspândire a coronavirus prea mare între copii și bunici, printr-un concediu extraordinar pentru părinți.
Acestea sunt măsuri care trebuie activate de acum “. Ministrul Familiei, Elena Bonetti, a spus-o la emisiunea „Circo Massimo”.

“Europei i s-au cerut fonduri, iar cheltuielile de care are nevoie trebuie să fie stabilite pentru a sprijini familiile”, a declarat ministrul Bonetti la microfoanele emisiei de la Radio Capital, amintind că “aveam deja un voucher pentru babysitter,

“Nu este adevărat că la suspendarea lecțiilor, Comitetul Științific a dat avizul opus și nu ne-a fost raportat. Este clar că trebuie să evităm metodele de contact, proximitatea oamenilor și să reorganizăm viața socială, să nu o anulăm sau să o blocăm”.
Ministrul Familiei, Elena Bonetti, a declarat acest lucru în cadrul emisiunii „Circo Massimo” difuzată la Radio Capital.
[post]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More