Italia – Bonetti, ipoteză pentru tichete de babysitting și concediu pentru creșterea copilului

“Mă gândesc la posibilitatea de a susține costurile pentru babysitting, cu bonuri, acestea sunt propuneri pentru care există evaluări economice în curs.
Chiar și bunicii care sunt atât de prețioși în bunăstarea societății noastre și astăzi trebuie protejați oferă, de asemenea, posibilitatea de a evita o răspândire a coronavirus prea mare între copii și bunici, printr-un concediu extraordinar pentru părinți.
Acestea sunt măsuri care trebuie activate de acum “. Ministrul Familiei, Elena Bonetti, a spus-o la emisiunea „Circo Massimo”.

“Europei i s-au cerut fonduri, iar cheltuielile de care are nevoie trebuie să fie stabilite pentru a sprijini familiile”, a declarat ministrul Bonetti la microfoanele emisiei de la Radio Capital, amintind că “aveam deja un voucher pentru babysitter,

“Nu este adevărat că la suspendarea lecțiilor, Comitetul Științific a dat avizul opus și nu ne-a fost raportat. Este clar că trebuie să evităm metodele de contact, proximitatea oamenilor și să reorganizăm viața socială, să nu o anulăm sau să o blocăm”.
Ministrul Familiei, Elena Bonetti, a declarat acest lucru în cadrul emisiunii „Circo Massimo” difuzată la Radio Capital.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More