Pro integrare

Italia – Bonetti, ipoteză pentru tichete de babysitting și concediu pentru creșterea copilului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“Mă gândesc la posibilitatea de a susține costurile pentru babysitting, cu bonuri, acestea sunt propuneri pentru care există evaluări economice în curs.
Chiar și bunicii care sunt atât de prețioși în bunăstarea societății noastre și astăzi trebuie protejați oferă, de asemenea, posibilitatea de a evita o răspândire a coronavirus prea mare între copii și bunici, printr-un concediu extraordinar pentru părinți.
Acestea sunt măsuri care trebuie activate de acum “. Ministrul Familiei, Elena Bonetti, a spus-o la emisiunea „Circo Massimo”.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

“Europei i s-au cerut fonduri, iar cheltuielile de care are nevoie trebuie să fie stabilite pentru a sprijini familiile”, a declarat ministrul Bonetti la microfoanele emisiei de la Radio Capital, amintind că “aveam deja un voucher pentru babysitter,

“Nu este adevărat că la suspendarea lecțiilor, Comitetul Științific a dat avizul opus și nu ne-a fost raportat. Este clar că trebuie să evităm metodele de contact, proximitatea oamenilor și să reorganizăm viața socială, să nu o anulăm sau să o blocăm”.
Ministrul Familiei, Elena Bonetti, a declarat acest lucru în cadrul emisiunii „Circo Massimo” difuzată la Radio Capital.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...