Pro integrare

Italia – Cine nu respectă regurile și iese din casă fără motiv riscă până la 12 ani de inchisoare

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Urgență Coronavirus, cine „iese din casă” și minte în privința autocertificării riscă până la 12 ani de închisoare.
Ministrul Lamorgese le cere Prefecților si Șefilor Poliției să fie mai rigurosi în controale. Iar în următoarele zile, normele s-ar putea înăspri.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ministrul de Interne a lansat un apel urgent: prea multe persoane pe stradă, în ciuda interdicției adoptate în acest caz de urgență coronavirus, organele de ordine trebuie să sancționeze mai mult. Și regulile devin și mai grele, deoarece în cazul noului model de autocertificare, trebuie să se declare că nu sunt bolnavi și / sau în carantină. Cei care mint pot fi acuzați pentru o infracțiune împotriva sănătății publice și riscă până la 12 ani de închisoare

„Suntem pregătiți pentru noi reguli mai îndrăznețe pentru a opri virusul”, a spus ministrul Lamorgese în urmă cu câteva zile. Și aceste alegeri ar putea include sancțiuni mai mari pentru cei care nu respectă regurile, joggeri și prieteni ai animalelor care ii scot pe acestia de prea multe ori din case, se găsesc pe străzile italiene, în ciuda decretului care invită oamenii să rămână în case. Lumea nu a înțeles în mod evident urgența coronavirusului. Guvernatorii regiunilor cele mai afectate denunță de zile întregi că există încă o mulțime de oameni în jur. În Lombardia, analizând datele celulare, s-a văzut că cel puțin 40% dintre locuitori sunt încă în mișcare.
Guvernul apelează și la datele gps preluate de la operatorii telefonici pentru a face statistica iesirilor din case si cat de des.
Sursa TgCom Italia
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...