Pro integrare

ITALIA – Coronavirus: Agenzia delle entrate – toate plățile se opresc

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Agenzia delle entrate închide sucursalele pentru public pentru urgență coronavirus.
După decretul guvernului, toate plățile sunt suspendate.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Prin urmare, decretul Cura-Italia, agenția închide sucursalele.
“Agenzia delle entrate – anunță că decretul de lege aprobat de Consiliul de Miniștri ieri, 16 martie 2020, a dispus suspendarea tuturor plăților.
Plățile suspendate trebuiesc efectuate în luna care urmează perioadei de suspendare sau 30 iunie 2020.
Până la la 31 mai 2020, notificarea despre dosarele noi și alte acte de colectare este suspendată, suspendarea fiind deja în act de câteva zile, prin ordin al președintelui Ernesto Maria Ruffini.
Ținând cont de măsurile cuprinse în decretul de lege și pentru a proteja mai bine sănătatea cetățenilor și a personalului, președintele a dat instrucțiuni pentru închiderea sucursalelor Agenției de Recuperare a Veniturilor, prezentă pe întreg teritoriul teritoriu național, care oferă servicii publicului.
Personalul Autorității, prin activități de back-office, va garanta funcționarea și utilizabilitatea serviciilor online, disponibile 24 de ore pe zi pe portalul www.agenziaentrateriscossione.gov.it și pe aplicația Equiclick, oferind asistență prin liniile de suport obișnuite care, pentru această ocazie, au fost îmbunătățite cu noi adrese de e-mail pentru orice solicitare urgentă și indiferentă de asistență, referindu-se, de exemplu, la procedurile activate înainte de perioada de suspendare.
Pentru informații și asistență, centrul de contact Agenzia delle Entrate-Riscossione este de asemenea disponibil, deschis în fiecare zi, 24 de ore pe zi și, cu un operator, de luni până vineri, de la 8 la 18, la numărul unic 06 01 01, ambele de la fix și telefon mobil, conform planului dvs. tarifar.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...