Pro integrare

Italia – Coronavirus, Consiliul de miniștri aprobă decretul care aduce sancțiuni mai drastice

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Consiliul de Miniștri a aprobat, decretul de lege care introduce sancțiuni mai dure pentru cei care încalcă regulile anti-COVID-19 și standardizează cadrul de reglementare .

Între timp, informațiile urgente de la premierul Giuseppe Conte vor avea loc mâine la ora 17.30, nu mâine dimineață, așa cum a fost planificat inițial . După cum declară grupurile parlamentare.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Cine nu respectă măsurile de izolare împotriva Coronavirus, “este pedepsit cu sancțiunea administrativă între “400 și 3.000 de euro”. Acest lucru este prevăzut de noul decret, care este finalizat și decis. Din câte aflăm, în guvern sunt cei care cred că este oportun să scadă sancțiunea maximă la 2000 de euro. Mai mult, este prevăzută „închiderea activității sau a afacerii între 5 și 30 de zile” dacă sunt încălcate obligațiile prevăzute pentru activitățile comerciale.

Regiunile pot adopta sau suspenda măsurile anti-covid-19 pe teritoriul lor – întotdeauna conform proiectului -: în termen de 24 de ore trebuie să comunice premierului. Noul decret urmărește să reglementeze relațiile dintre guvern și autoritățile locale în gestionarea ordonanțelor anti-coronavirus. Chiar și primarii pot adopta sau suspenda măsurile restrictive timp de 7 zile de la notificarea către regiune.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...