Italia – Coronavirus, există 12 pozitivi COVID-19 la Protecția Civilă – Roma

Toți cei depistați pozitiv Covid-19 lucrează în departamentul via Vitorchiano, la nord de Roma, de unde sunt planificate și implementate acțiunile la nivel național COVID-19.
ROME – Există doisprezece pozitive, de asemenea, în cadrul Protecției Civile . Toate lucrează în departamentul via Vitorchiano, la nord de Roma, de unde sunt planificate și implementate răspunsurile naționale la epidemia de coronavirus.

În urmă cu două zile a fost depistat primul caz, în departamentul administrativ, cel care se ocupă, printre altele, de achiziționarea de măști și dispozitive de protecție. Ieri, tot personalul, inclusiv șeful departamentului, au fost supuși tampoanelor de control. Astăzi, rezultatele au sosit: în primul test există douăsprezece pozitivi. Toți au fost plasați în carantină la domiciliu, de fapt – în aceste momente unii au simptome iar alții sunt asimptomatici. Angelo Borrelli , șeful Protecției Civile și comisar pentru situații de urgență, a fost testat negativ la primul tampon.
Borrelli însuși a dorit să se asigure că nu vor exista lovituri organizaționale: printre cei 650 de angajați ai protecției civile.

Informează La Repubblica

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More