Italia – Coronavirus: record de persoane care au încălcat prevederile Guvernului – 7923 de cadre medicale s-au alăturat luptei COVID-19

Ieri, forțele de ordine au verificat 208.053 de persoane iar 11.068 au fost denunțate, pentru încălcări privind aplicarea măsurilor de combatere COVID-19. Au efectuat 75.362 de controle la societățile comerciale , 142 de operatori și 20 de întreprinderi le-au fost suspendat dreptul de funcționare.
Astfel – informează Ministerul de Interne – la 1.858.697 de persoane controlate în perioada 11 – 21 martie, 82.041 este numărul celor impotriva cărora s-au luat măsuri restrictive sau vor răspunde penal pentru nerespectarea ordinului Guvernului, 1.943 pentru declarații false; 910.023 întreprinderi controlate și 2.119 de administratori ai firmelor vor răspunde penal.

7923 de persoane s-au alăturat apelului pentru formarea unui grup de lucru format din 300 de medici care vor ajuta spitalele cele mai afectate de urgența coronavirusului. Aceastea sunt datele definitive in urms apelului care s-a încheiat ieri la ora 20. Examinarea candidaturilor este în curs. Primii medici ar putea fi la activitate de mâine, în Lombardia și Piacenza, apelul a fost lansat de ministrul afacerilor regionale, Francesco Boccia. “Mulțumim tuturor medicilor care, în mod voluntar, s-au alăturat inițiativei”, se arată pe site-ul Protecției Civile.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More