Italia Criza Coronavirus – Guvernul a blocat 7.5 miliarde de euro pentru ajutorarea societatilor si persoanelor fizice care au avut de suferit economic in urma acestui virus

Nu este doar o situație de urgență pentru sănătate, ci și una economică. „Am implicat forțele de opoziție, este corect să avem și sugestiile lor”, a declarat premierul Italiei în cadrul conferinței de presă de la Palazzo Chigi.
“Pentru redeschiderea școlilor se va actualizeaza înainte de 15 martie”
Am alocat o sumă de 7,5 miliarde pentru a sprijini familiile și întreprinderile, deoarece aceasta nu este doar o situație de urgență pentru sănătate, ci și una economică”.
Acest lucru a fost declarat de premierul Giuseppe Conte, în cadrul unei conferințe de presă de la Palazzo Chigi, la finalul Consiliului de Miniștri, care a adoptat noi măsuri economice pentru soluționarea situațiilor de urgență Coronavirus. “Nu facem un salt în întuneric pe decalajul deficitului”, a adăugat el.

Țara trebuie să fie unită “Cerem unitatea țării. Astăzi, în CDM, toți miniștrii au avut un dosar cu propunerile FI, FDI și Ligii cu privire la situațiile de urgență coronavirus.
Distincția dintre majoritate și opoziție rămâne, acest lucru nu înseamnă că „este indistincția rolurilor, dar cerem unitatea țării”.
Primul ministru Giuseppe Conte a spus din nou.
Controversa “Am fost surprins de plecarea unui lider de opoziție în această dimineață (Giorgia Meloni, ed.),
Am fost deja în CDM și am comentat-o ​​și pentru că ne-a apărut un atac neobișnuit și foarte grav.
Sunt surprins, dar este nevoie ca politica să funcționeze în aceeași direcție, altfel este dificil să depășești această urgență: anumite declarații, făcute și în străinătate, sunt o palmă în fața tuturor cetățenilor “.
Încheierea școlilor, se va lua o decizie până pe 15 martie
Închiderea școlilor „nu a fost o alegere ușoară, ci o una complexă pe care guvernul a luat-o cu responsabilitate și conștientizare a greutăților și dificultăților pentru familii”.
Acest lucru a fost declarat de premierul Giuseppe Conte.
Vorbind despre opinia contrară a Comitetului Științific Tehnic, Conte a subliniat că „chiar și oamenii de știință nu au dovezi științifice asupra unui virus nou.
Este clar că și ei au unele dificultăți în a spune care este măsura potrivită de adoptat și, în orice caz,
Nu urmăm ceea ce comisiile ne spun în scrisoare. Avem o responsabilitate politică, evaluăm nu numai aspectul sănătății, ci și aspectul politic “. Conte vorbește apoi despre analiza aprofundată solicitată Comitetului Tehnic Științific ieri, dar specifică: ” Când spunem că ne bazăm pe tehnicieni, nu înseamnă că urmăm ceea ce ne spun ei la scrisoare. Avem o responsabilitate politică. Evaluăm toate aspectele implicate și o luăm mai departe. ”
[post]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: