Take a fresh look at your lifestyle.

Italia – De unde până unde data de 31 Iulie pentru starea de urgență pe teritoriul Italiei?

837
Italia – Pe data de 31 ianuarie Guvernul Italian a decretat stare de urgență Națională pe un termen de 6 luni, deci pană pe data de 31 Iulie.

Asta nu înseamnă că toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 luate până în prezent vor fi menținute în totalitate, dar nu înseamnă nici că până la această dată, (31 iulie) măsurile vor fi obligatoriu ridicate.

Dacă rămânem pe datele , documentele și decretele pe care le avem, în prezent transportul de persoane în interiorul Italiei este interzis, iar aici există excepții așa cum au fost stabilite prin decretul consiliului de miniștrii din Italia pe care le puteți citi AICI

Faptul că unele companii aeriene pun în vânzare bilete cu destinația Italia, sau din Italia , asta nu vă garantează , în lipsa unei decizii clare ale Guvernului Italian , că aceste curse se vor efectua.

Faptul că se anunță în mass-media faptul că se va redeschide spațiul aerian spre o țară anume, în acest caz trebuie ținut cont de faptul că decizia nu este doar a unui Stat. Statul de destinație sau de plecare, trebuie să înlăture propriile reestricții impuse. De exemplu,  România deschide spațiul aerian pentru zborurile provenite din Italia, dar invers și Italia trebuie să accepte ca avioanele provenite din România să aterizeze.

Pe rețelele Sociale , apar zilnic fel de fel de excroci care promit în schimbul unei sume de bani că efectuează transporturi de persoane înspre Italia. Acest lucru nu este permis.

Decretul din data de 31 Ianuarie îl puteți citi AICI

ENAC (Ente Nazionale per l’Aviazione Civile) Italia, puteți avea mai multe date și decizii de pe site-ul lor oficial AICI

Decizia ENAC AICI

[post]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More