Pro integrare

Italia: Este foarte posibil că toată țara să devină zonă roșie. Bertolaso: Luam în considerare vaccinarea populației “și” direct în farmacie

Bertolaso: "Toată țara în roșu". Pentru vaccinare ne gândim sa introducem farmaciile ca noi locuri pentru efectuarea acestora

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Având în vedere că virusul continuă să afecteze tot mai mult iar diferitele variante covid sunt din ce în ce mai răspândite în întreaga țară, Italia se îndreaptă spre noi restricții: foarte posibil ca acest lucru sa se intample deja mâine, cu datele noii monitorizări, majoritatea regiunilor vor fi într-o zonă portocalie sau roșie.

Prin urmare, mai mult de jumătate dintre cetatenii prezenti pe teritoriul italiei vor trebui să se confrunte din nou cu magazine închise, libera circulatie limitata în zona de resedinta sau chiar interzise, milioane de copii și elevi de cei din grădinițe si pamna la cei din liceu vor face învățământul la distanță.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

“Mi se pare că întreaga Italie, cu excepția Sardiniei, se apropie cu pași lungi spre zona roșie”, spune fostul șef al protecției civile și actual consultant al Regiunei Lombardia Guido Bertolaso, exprimând în termeni clari care este îngrijorarea majorității presedintilor de regiune.

“Dacă această creștere, care a avut loc în 10-15 zile, nu găsește o scadere semnificativa imediata, riscăm să fim copleșiți” confirmă președintele regiunii Emilia Romagna in Video Conferința Presedintilor de Regiune, iar Stefano Bonaccini, potrivit căreia restricțiile prevăzute de “zona portocalie clasică” nu mai sunt suficiente.

Datele zilnice ale Ministerului Sănătății: aproape 21 de mii de infecții în 24 de ore, in Lombardia una din patru persoane testate reiese pozitiva la testul COVID, alte 347 de decese, o rată de pozitivitate care a ajuns la 5,8%, cu mai mult de jumătate de punct mai mult decât marți, crescând  numarul internările atât la terapie intensivă, cât și în secțiile obișnuite. Prin urmare, “squeeze”  va veni cu monitorizarea de vineri, chiar dacă surse guvernamentale continuă să repete că un LockDown National nu este luat in considerare în acest moment și se va continua cu sistemul actual..

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...