Pro integrare

Italia – Ferrara cetățean Român rămas de 10 zile pe străzi, bătut și tâlhărit

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tot mai mulți români disperați în Italia. “Am rămas de 10 zile pe străzi, bătut și tâlhărit”
Acesta este titlul unui articol de pe un website care se vrea a fi de informare și suport pentru Românii din Diaspora, aceștia au aruncat piatra și au ascuns mâna, nu au dat macar un semnal de alarmă către grupurile de Voluntari sau să încerce in vreun fel în al ajuta pe Cătălin, sharurile si vizitele pe paginile web ale site-ului sunt mai importante se pare pentru aceștia.
Cătălin va avea noroc până la urmă, Mădălina, coordonator în Italia al grupului Voluntari în Europa din pur noroc a dat peste articolul acestora și a pornit alarmele pe Voluntari în Europa
Cătălin a fost dat afară din casa unde stătea pentru că societatea unde lucra de aproape 1 lună a sistat activitatea, apoi a fost bătut, tâlhărit, situația una urgentă.
Cătălin în seara aceasta va fi bine, Voluntari în Europa sunt din nou în alertă maximă cum de altfel sunt de mai bine de 1 lună, iar pentru Cătălin ceva va fi găsit.
Acesta are un copilaș și nu dorește să se întoarcă in țară pentru a nu pune in pericol rudele de acasă.
Cazul a fost rezolvat, Cătălin a fost dus la medic unde a fost pansat, etc, acum se află la o familie de Români din Ferraravare îi oferă acestuia casă și mâncare o perioadă.
Dacă aveți nevoie de ajutor din partea noastră contactați-ne AICI, sau administratorii Grupului Voluntari în Europa pe Facebook sau la eMail info@voluntarieuropa.com
Dacă sunteți în pericol sunați la numărul 112, diaspora.ro sau Voluntari in Europa nu se substituie forțelor de ordine sau urgentelor medicale.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...