Pro integrare

Italia – Guvernul a aprobat ca familiile din zonele roșii să primească câte 1000 euro pentru BabySitting

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Suma totala alocată acestor măsuri nu a fost inca oficializata dar presa din Italia scrie despre o suma  egala cu 2.5 milioane de euro disponibili pentru a sustine acest gen de masura. Nu este prima de acest fel , in lunile trecute Guvernul Conte a mai acordat un astfel de suport financiar  care poate fi cerut pe siteul oficial INPS ITALIA la ACEASTA ADRESA .

Acesta masura se adauga celorlalte deja existente prevazute de ultimul decret care ofera mai multe tipuri de ajutor financiar societatilor sau a liberilor profesionisti cu sume ce pot ajunge pana la 150.000 euro.

1000 euro pentru angajarea de persoane care să supravegheze copiii

Printre măsurile anunţate sâmbătă se află crearea unui fond care va finanţa în mod automat activităţile economice în regiunile unde ar putea fi instituită carantina pe viitor, precum şi a unui fond pentru compensarea pierderilor magazinelor din mall-uri (care vor fi închise în weekend).

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

În regiunile ‘roşii’, unde şcolile se închid, este prevăzut un bonus de 1.000 de euro pentru angajarea de persoane care să supravegheze copiii.

Numărul deceselor a depăşit 40.000 din peste 820.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar Guvernul incearca cu toate fortele să limiteze al doilea val al epidemiei prin măsuri localizate pentru a evita o nouă carantina la nivel naţional.
Pentru orice alta clarificare sau suport in completarea cererilor ne puteti scrie folosind formularul de mai jos, facem asta in mod voluntar prin urmare nu percepem taxe si altele.

Comunitatea diaspora.ro vine in ajutorul cetatenilor romani de pretutindeni acolo unde situatia o cere.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...