Take a fresh look at your lifestyle.

ITALIA – Guvernul a încheiat un nou acord privind alocația de stat pentru pentru copii

113

Această nouă dispoziție va fi pusă în aplicare începând cu data de 01/07/2021
Este o măsură așteptată de mulți ani și se datorează sensibilității prim-ministrului Conte și implicării celor din “movimento 5 stelle”  care au luptat cu hotărâre pentru acest lucru.

Alocația va fi plătită pentru fiecare copil aflat în întreținere de care se va putea beneficia din a șaptea lună de sarcină până la vârsta implinirii de 21 de ani, calcularea sumei va fi făcută în funcție de numărul copiilor aflați într-o familie și situatia economica prin modelul ISEE.

Sprijinul nu va fi doar pentru angajați, ci și pentru lucrătorii independenți, pentru lucrătorii independenți șau pentru șomeri.
Subvenția va avea o sumă cuprinsă între 200 și 250 de euro pe lună, care va fi definită în detaliu în cadrul manevrei bugetare.
Suma, în orice caz, va fi majorată cu 20% începând cu al doilea copil, în timp ce copiii cu dizabilități vor avea dreptul la o creștere între 30 și 50%, iar sprijinul va fi permanent: alocația va fi valabilă pe viață. , fără restricții de vârstă.
Sprijinul financiar cuprins între 18 și 21 de ani va fi acordat direct tinerilor dacă sunt șomeri, înscriși la o universitate sau la o școală, un curs de formare profesională sau efectuează serviciul public universal, un stagiu sau un loc de muncă limitat cu venituri mici .

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More