ITALIA – I.N.P.S. astăzi se dă startul la depunerea cererilor pentru bonusul de 600 de euro

Astăzi este Prima zi în care este posibil  depunerea  cererii. Dar accesul la portalul I.N.P.S. în această dimineața este dificil, iar din eroarea care apare suntem anunțați  că serviciul „va fi disponibil în curând”.
Președintele I.N.P.S.: „Nu este nevoie de grabă, este posibilă înscrierea pentru acest bonus pe toată perioada crizei”
MILANO – De astăzi este posibil să depuneți cereri prin intermediul site-ului web al INPS, însă accesul la portalul instituției de pensii dimineața este dificil sau imposibil pentru mulți utilizatori. Chiar din seara de 31 martie, site-ul web al Institutului era lent, evident datorită unui număr foarte mare de utilizatori.

“În jurul orelor 1:30 – 8:30, am primit 300.000 de cereri. Acum primim în jur de 100 de cereri pe secundă. Ceva ce nu a fost niciodată văzut în sistemele I.N.P.S., deși blocajele sunt inevitabile cu aceste numere”, a spus președinte al I.N.P.S., Pasquale Tridico, pentru Ansa. Tridico însuși i-a îndemnat pe utilizatori să nu se grăbească pe website: “Nu există grabă. Se pot depune cereri pe parcursul perioadei de criză, de asemenea, deoarece Guvernul lansează o nouă măsură atât pentru refinanțarea măsurilor actuale, cât și pentru alțe categorii de persoane. “. Declarații în contrast cu cele apărute ieri pe site, cu privire la acceptarea cererilor în ordine cronologică, în absența unui criteriu de alocare a fondurilor (3 miliarde), dacă acestea nu ar fi suficiente pentru toată lumea.

[post]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: