Pro integrare

Italia – În Milano se interzice fumatul în aer liber | Acesta va fi permis doar în locurile izolate

Până în anul 2025 va fi posibil doar dacă nu există alte persoane pe o rază de 10 metri, atunci interdicția va fi extinsă la toate zonele publice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Din 19 ianuarie, Milano interzice fumatul în aer liber, cu excepția locurilor izolate.
Acest lucru a fost decis de Palazzo Marino, care a aprobat noul “Regulament privind calitatea aerului”.
Prin urmare, fumatul va fi interzis în stațiile de transport public și în parcuri, cimitire și unitati sportive, precum stadioanele, si pe o rază de 10 metri de alte persoane.
Din ianuarie 2025, interzicerea fumatului va fi extinsă la toate zonele publice în aer liber.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Măsura, care stabilește prioritățile și termenele pentru o serie de acțiuni menite să îmbunătățească calitatea mediului în oraș, a trecut de consiliul local cu 25 de voturi pentru, opt împotrivă, patru abțineri iar doi consilieri nu au participat la vot.
“Sunt măsuri care au un dublu obiectiv: ele contribuie la reducerea Pm10, adică la poluarea particulelor nocive pentru plămâni și protejează sănătatea cetățenilor de fumatul activ și pasiv în locurile publice și frecventate chiar și de minori”.

Posibilitatea incarcarii masinilor electrice in benzinării
Regulula prevede, de asemenea, obligația ca in toate benzinariile sa fie dotate cu infrastructura de încărcare electrică până în 2023. Distribuitorii existenți trebuie să depună proiectul până la 1 ianuarie 2022, iar instalarea coloanelor trebuie să aibă loc în termen de 12 luni de la depunerea acestuia. În caz de imposibilitate tehnică, se explică, coloana trebuie să fie făcută într-o zonă publică diferită până la 1 ianuarie 2023.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...