ITALIA – Informații privind zborurile speciale SPRE Italia

Următoarele zboruri din țările de mai jos sunt disponibile pentru repatrierea cetățenilor Italieni
și a celor care au reședința pe teritoriul Italian , evident sunt necesare probe documentate.

– ANGLIA –

Din Regatul Unit, există 6 zboruri până la 5 și 4 aprilie între 6 și 30 aprilie.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Londra AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– S.U.A. –

Există 1 cursă pe zi din Statele Unite până la 30 aprilie.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Washington AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– FRANȚA –

Din Franța, sunt planificate următoarele:

De la Paris, două zboruri zilnice până pe 30 aprilie.
Din Marsilia, zbor până la 30 aprilie luni, miercuri, vineri și sâmbătă.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Paris AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– BELGIA –

Din Belgia, un zbor pe zi este programat până pe 30 aprilie.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Bruxelles AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– GERMANIA –

Din Germania sunt planificate următoarele:

de la Frankfurt, 1 zbor pe zi până pe 30 aprilie.
de la Monaco, 1 zbor pe zi până pe 30 aprilie.
din Berlin, 1 zbor joi, vineri, sâmbătă și duminică până pe 5 aprilie și 1 zbor luni, joi, sâmbătă și duminică în perioada 6-30 aprilie.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Stockholm AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– ELVEȚIA –

Din Elveția, există:

de la Geneva, 1 zbor pe zi până pe 5 aprilie, 1 zbor luni, miercuri, joi, vineri și sâmbătă, între 6 și 30 aprilie.
din Zurich, 1 zbor pe zi până pe 5 aprilie, 1 zbor luni, miercuri, joi, vineri și duminică, în perioada 6-30 aprilie.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Praga AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– CEHIA –

Din Cehia, un zbor este programat pentru 04/04.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Zurich AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

– INDIA –

Din india, un zbor este programat pentru 03/04.

Rezervarea biletelor se face la acest LINK pentru toți cetățenii, înainte însă contactați secția consulară a Italiei la Mumbai AICI pentru a le cere în mod express reintrarea în Italia din motivele dumneavoastră.

IMPORTANT
Obligația pasagerilor de a comunica intrarea în Italia către Departamentul de Prevenire al din cadrul sistemului de sănătate.

În urma Decretului ministrului infrastructurii și transportului nr. 120 din 17 martie 2020, pasagerii care intră în Italia, chiar dacă sunt asimptomatici, sunt obligați să comunice intrarea lor la Departamentul de Prevenire al companiei de sănătate responsabilă de teritoriu și sunt supuși supravegherii sănătății și izolării fiduciare pentru o perioadă de 14 zile. În cazul apariției simptomelor care pot fi atribuite COVID-19, aceștia sunt obligați să o raporteze autorității de sănătate.

Cele de mai sus nu se aplică pasagerilor care intră în Italia pentru nevoi de muncă dovedite și pentru o perioadă care nu depășește 72 de ore, cu excepția cazului în care se justifică o prelungire pentru nevoi specifice de 48 de ore suplimentare; acești pasageri sunt obligați să prezinte o auto-certificare specială cu care certifică faptul că intră numai pentru nevoile de muncă și își asumă obligația, în cazul apariției simptomelor COVID-19, de a o raporta către Departamentul de Prevenire al companiei sanitare competente și să se supună izolării în așteptarea determinărilor autorității de sănătate.

Revenim cu noi articole în clipa în care se decid alte curse aeriene.

[post]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: