Pro integrare

Italia: Ironic – Cetățean chinez arestat pentru că vindea medicamente anticovid

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Peste 6.000 de confecții medicinale de origine chineză, printre care și medicamente vândute împotriva Covid-19 au fost sechestrate de către carabinieri NAS în Torino. Medicamentele nu aveau autorizațiile AIFA – EMA, necesare în Europa.

Ancheta a început în luna ianuarie când, după ce carabinierii au descoperit în interiorul unui magazin care este parte a unui lanț de magazine chinezești, câteva zeci de astfel de confecții.

Propietarul, un cetățean Chinez în vârstă de 50 de ani s-a ales atunci cu dosar penal.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

În această anchetă a mai fost implicată și echipa specială a Carabinierilor care se ocupă în principal cu analizarea substanțelor de orice fel.

Medicamentele găsite, în principal erau confecționate în pungi, era destinate aproape în totalitate conaționalilor chinezi și au fost descoperite după mai multe percheziții coordonate de Procuratura din Firenze. 

Cele peste 6.200 de confecții sechestrate, dacă erau vândute aduceau circa 60.000 euro proprietarului acestui lanț de magazine.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...