Pro integrare

Italia: Joacă-te cu mine sau mă sinucid, un copil de 13 ani îi spune unei prietene pe chat

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

«La orele 14 vreau să mă sinucid» Un joc online între copii, o sfidare spre sinucidere care se putea termina dramatic pentru un copil în vârstă de 13 ani. Fraza scrisă într-un mesaj privat pe chat! Alarma a fost dată de mama fetiței cu care băiețelul se juca online și care se cunoscuseră de puțin timp pe  net, mama fetei a alertat forțele de ordine. 

Organele de. Poliție au descoperit faptul că tânărul locuiește în provincia Varese și era cel care conducea regurile respectivului joc online, la care era invitată și fata în cauză. Cum spuneam, cei doi se cunoscuseră online și cum se întâmplă de obicei cei doi tineri au făcut imediat prietenie datorită hobby-urilor comune, apoi acei mesaj ciudat din partea tânărului. « în funcție de răspunsurile tale, îmi tai câte o bucată din corp» a scris băiatul. Pedepse fizice, tăieturi sau simboluri pe piele. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Copila însă nu vroia să joace acest joc cu el, dar băiatul la acel punct ia scris «dacă nu te joci cu mine, mâine la orele 14:00 mă sinucid, am decis!» iar  din oră în oră trimitea mesaje cu timpul rămas până la sinucidere…  fata în schimb ia promis că îi scrie o scrisoare adevărată, în scris,  și o va trimite prin poștă, toate astea în încercarea de a afla adresa copilului care, din fericire a și făcut acest lucru, fapt care a permis Poliției să intervină în timp rapid și precis pentru a evita o tragedie.

Familia în cauză într-adevăr trece prin momente complicate și sunt ajutați de către serviciile sociele pentru a depăși momentul de cumpănă!

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...