Pro integrare

Italia – Lombardia Coronavirus 70 de persoane in carantină

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Ultimele actualizări ale cazurilor de coronavirus din Lombardia: cel puțin trei persoane au fost infectate, toate deja spitalizate“
„Locuiește în Castiglione d’Adda, în provincia Lodi, și lucrează la Casalpusterlengo , tânărul de 38 de ani din Lombardia, testat pozitiv pentru coronavirus și internat în prezent în unitatea de terapie intensivă a spitalului Codogno, unde a ajuns joi din cauza unei presupuse infecții respiratorii: se pare că acesta fusese deja la Urgențe duminică trecută, din cauza febrei, dar apoi trimis acasă. Analizele au confirmat pozitivitatea coronavirusului: soția și prietenul său ar fi, de asemenea, infectați.“

Trei infecții în Lombardia: cele mai recente actualizări
Acestea sunt cele mai recente actualizări ale primelor cazuri de coronavirus din Lombardia, în așteptarea conferinței de presă convocată pentru ora 12.30 de consilierul regional, Giulio Gallera. Doar consilierul în aceste ore a lansat un apel către locuitorii din orașele Castiglione d’Adda și Codogno: invitația este să rămână în interior, ca măsură de precauție.
“Toți cetățenii sunt invitați să stea în casă și să evite contactele sociale.
Pentru cei care prezintă simptome de gripă sau probleme respiratorii, indicația peremptorie este să nu meargă la camera de urgență, ci să contacteze direct numărul 112 care acesta va evalua fiecare situație și va activa rute specifice pentru transportul către structurile de asistență medicală responsabilă sau pentru a efectua în cele din urmă testele necesare la domiciliu “.
La marginea celor trei noi infecții, care aduc numărul de italieni infectați la șase , din punct de vedere al sănătății ne deplasăm rapid pentru a stopa o posibilă extindere a epidemiei: ar fi cel puțin o sută de persoane care au luat contact cu tânărul de 38 de ani , prima infecție cunoscută, și dintre acestea cel puțin 70 – printre prieteni, colegi de muncă, dar și medici și asistente – cei care vor trebui să respecte o procedură de carantină.
Se vorbește, de asemenea, despre presupusul unsor, adică persoana care, chiar și fără simptome evidente, ar fi putut fi purtătorul sănătos al coronavirusului. Din primele zvonuri, ar fi managerul unei companii din Fiorenzuola d’Arda, în provincia Piacenza, care s-ar fi întors recent din China. Autoritățile locale încearcă să-i reconstruiască toate mișcările și contactele pe care le-ar fi avut de la întoarcerea în Italia. Acesta s-ar fi întâlnit cu tânărul de 38 de ani din Castiglione, în timpul unei mese care a avut loc în urmă cu cel puțin două săptămâni.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...