Pro integrare

Italia – Milano – Jocurile online îl duce să sară de la etajul 2 – În stare gravă baiatul de 12 ani care a făcut acest gest astăzi

Incidentul s-a petrecut în apropiere de City Life în după-amiaza zilei de luni, 28 decembrie. La fața locului o ambulanță, poliția de stat și cea locală

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

“Un băiat de 12 ani a fost rănit grav după ce a căzut de la un geam de la etajul doi al unui bloc. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 28 decembrie, în via Alcuino, zona City Life, în jurul orei 15.00. Cei de la 118 s-au deplasat de urgență la fața locului, cu o  ambulanța și o mașina medicală, poliția de stat și poliția locală”.

Din cauza traumelor grave raportate la impactul cu solul – abdomen, femur și pelvis – copilul, după ce a primit primul ajutor  la fața locului, a fost transportat în cod roșu la spitalul Niguarda din Milano. La momentul sosirii, copilul ar fi fost conștient. Raporteaza surse din Poliție.

Potrivit informatiilor, copilul de 12 ani ar fi cazut de la geam  în timp ce joaca un joc online. Mama lui, care era în casă cu el, ar fi observat incidentul și l-ar fi auzit căzând.In aceste momente se reconstruieste dinamica incidentului si se fac analize asupra telefonului pentru a descoperii cauzele care au dus la o asemenea tragedie.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Reamintim pe această cale importanță verificării telefoanelor sau a instrumentelor electronice folosite de către aceștia tocmai pentru ca asemenea episoade să nu se repete, multe dintre jocurile online care vizează minorii reprezinta un risc.

Unele dintre acestea se numesc;

Blue WhaleBlackout challengeFainting game, Choking game

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...