Romanii din afara granitelor

Italia – Multe persoane înșelate după ce au fost victimele unor accidente, explică fenomenul societatea Legal Service

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În ultimii ani mulți români au fost victimele accidentelor rutiere, mulți și-au pierdut rudele în accidente rutiere care au avut loc în afara granițelor sau au fost produse de vehicule înmatriculate în Italia, nu puține au fost cazurile când rudele directe ale acestora au fost înșelate de către diverși samsari care în schimbul unor sume infime și profitând de situația psihico emotivă a rudelor reușeau să pună mâna pe documente care îi împuterniceau să cheme în instanță firmele de asigurări, în acest fel reușeau să încaseze profit de milioane de euro de pe urma tragediilor prin care treceau familiile îndoliate.

În cele ce urmează prezentăm situația unui cetățean care din păcate a decedat în anul 2018 dar familia acestuia a contactat Legal Service, o societate onestă de pe teritoriul Italiei care s-a ocupat atât de repatriere cât și de biletele de avion pentru membrii familiei, în plus acordând familiei îndoliate o sumă de bani lunar pentru a putea oferii acestora cel puțin un motiv în minus de îngrijorare, ‘LIPSA BANILOR”.

Tragedia s-a întâmplat în data de 10 Iulie 2018.
După o zi de muncă , domnul S.E. se întorcea spre casă în autoturismul patronului societății pentru care lucra și împreună cu acesta. La doar 3 kilometri de casă, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-o remorcă parcată regulamentar. Domnul S.E. în vârstă de 43 de ani a decedat pe loc, iar șoferul autoturismului a ajuns la spital în stare gravă. Ulterior șoferul autoturismului a fost cercetat penal pentru ucidere din culpă.
Imediat după producerea accidentului, societatea de despăgubiri Legal Service care are sediul legal în Roma dar se ocupă și intervine în timpi rapizi pe tot teritoriul Italiei, nu a lăsat pradă samsarilor această familie. Au acționat în jutorarea familiei, anticipând suma totală pentru repatriere și pentru înmormântare, biletele de avion dus-întors pentru toți familiarii și un ajutor lunar de 1700€ de la momentul accidentului până la despăgubire.
În luna martie 2019, Legal Service a reușit să aducă famiarilor suma de 1.250.000€ (un milion două sute cinci zeci de mii de euro). Suma a fost împărțită în 4 părți: soția a primit suma de 325.000€, copilul minor a primit 325.000, mama 300.000€, tatăl 300.000€.
Societata Legal Service a reușit să obțină suma maximă demonstrând și valorizând prin proprii psiholigi și experți medico-legali dauna psihologia post-traumatică suferită de întreagă familie.

Cu toți sperăm să nu trecem prin asemenea momente, dar este foarte important de știut pe cine să sunam în astfel de cazuri și să NU ne lăsam pradă unor persoane care în schimbul unor sume infime fac profit de milioane de euro în urma tragediilor de acest fel. Cu tărie, Comunitatea Diaspora.Ro recomandă să apelați la societatea Legal Service dacă cumva sunteți victima unui accident rutier, la locul de muncă sau de altă natură.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Mai jos gasiti toate datele cu privire la această Societate din care face parte și personal de cetătenie română, prin urmare se poate comunica cu societatea și in limba română.

 

Legal Service –

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030