Italia – Napoli Tânăr de doar 15 ani a încercat să jefuiască un Carabinier, împușcat mortal – rudele au devastat spitalul de Urgență

Un băiat de doar 15 ani a murit aseară la Napoli, în încercarea de a jefui o femeie carabinier îmbrăcată in haine civile.
Conform primelor rapoarte, băiatul era înarmat; militarii au reacționat și au tras cu armele din dotare, tânărul de 15 ani a fost rănit la cap și în piept.

Adus de urgență de către personalul 118 la spitalul Pellegrini, acesta a decedat.
În zori, camera de urgență a fost devastată, spun cei de la ASL, din furia rudelor.
Serviciul a fost suspendat, iar pacienții au fost transferați în secții și în alte spitale.

Incidentul s-a produs în Via Generale Orsini, în apropiere de Lungomare.
Anchetatorii încearcă să reconstruiască dinamica exactă a episodului.

“Aseara, dupa moartea unui minor care a ajuns in camera de urgență cu răni produse prin împușcare, Primul ajutor al spitalului a fost devastat de familia si prietenii baiatului.
Un fapt foarte grav pentru care imi exprim solidaritate tuturor Angajații noștri care au suferit din nou insulte și amenințări dar care totuși au continuat cu profesionalism să își facă treaba, în ciuda tuturor, și au oferit toată îngrijirea pacienților.
” Așadar, directorul general al Asl Napoli 1 Centro, Ciro Verdoliva, care în timpul inspecției la spitalul vechiului centru a constatat „daunele grave aduse mobilierului și echipamentelor” și „absența condițiilor sanitare” după furia persoanelor care au devastat6pur si simplu acest spital.

“Am fost obligat – spune Verdoliva – să închid camera de urgență.
Ceea ce s-a întâmplat a creat de fapt condiții care împiedică desfășurarea activităților de asistență de urgență în condiții de siguranță, atât pentru pacienți, cât și pentru operatori”. Actiunile necesare pentru restabilirea activitățile PS au început, ținând cont și de importanța acestui spital în rețeaua orașului.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More